Laatste duels van Oranje-teams in 2020 vandaag live op Ziggo

Wil je de Nederlandse teams in 2020 nog een keer live bekijken, dan moet je vanmiddag inschakelen op de kanalen van Ziggo. De Oranje Dames en Oranje Heren spelen woensdag om 15.30 uur en 18.00 uur hun laatste duels van 2020 in de FIH Pro League in en tegen België. Deze wedstrijden zijn voor iedereen live te bekijken.

Abonnees van Ziggo kunnen beide duels gratis bekijken via kanaal 13 (Ziggo TV). Het treffen tussen de Oranje Dames en België is ook te zien op Ziggo Sport, kanaal 14. Sportliefhebbers met een abonnement op Ziggo Sport Totaal kunnen de beide Pro League-matches rechtstreek volgen via Ziggo Sport Extra.

Voor niet-abonnees biedt Ziggo, net als voor de duels tegen Groot-Brittannië, de mogelijkheid om de wedstrijden live te volgen via pay per view. Door eenmalige €3,99 te betalen, kun je beide wedstrijden van de Oranje-teams zien. Koop hier je toegangspas voor België – Nederland.

Volg Oranje via hockey.nl en Oranje Hockey

Wil je alles meekrijgen van de laatste Oranje-duels in 2020, dan moet je zeker de kanalen van hockey.nl en OranjeHockey volgen. Wij pakken namelijk flink uit en zijn ook in Brussel met een verslaggever en fotograaf aanwezig.

Vanaf 15.00 uur houden we jou in ons liveblog op hockey.nl op de hoogte van alle ontwikkelingen bij eerst de Oranje Dames en daarna de Oranje Heren. Direct na afloop lees je een wedstrijdverslag op hockey.nl en spreken we voor de camera de hoofdrol-spelers. Ook kun je hier de samenvattingen bekijken.

Op het Instagram-account van OranjeHockey kun je de hele dag de Oranje-spelers van dichtbij volgen tijdens hun voorbereidingen en gedurende de wedstrijden.


Wat vind jij? Praat mee...