Lammers analyseert WK Londen – Nederland is dé topfavoriet!

Vanaf het strand van Egmond aan Zee, pal voor haar strandhuisje, analyseert Kim Lammers het WK in Londen. Met speciaal oog voor de indrukwekkende prestaties van Oranje en de favorietenrol die daarbij komt kijken. Ook ruim aandacht voor de aanvoerder van het Nederlands elftal, Carlien Dirkse van den Heuvel, het zorgwekkend grote gat met de andere landen en natuurlijk voor die prachtige kwartfinale van vanavond tegen gastland Engeland.

Wat verwacht Lammers van deze wedstrijd en waar moet Nederland voor waken? Aan de rand van de Noordzee geeft de voormalig topspits van Oranje haar kritische blik en voorspellingen voor wat er 500 km verderop aan ‘de overkant’ in het Lee Valley Hockey Stadium gebeurt. Met een kleine terugblik naar het prachtige WK van 2014.

Start de band!


1 Reactie

  1. rudi wortmann

    Spot on! Nederland 'loopt weg' van de concurrentie. Andere landen ontwikkelen zich minder snel dan Nederland en kunnen het wegvallen van speelsters moeilijk opvangen. Minder goed in ieder geval dan in Nederland. Erg leuk interview en frisse kijk van beide verslaggevers.


Wat vind jij? Praat mee...