Maurits Visser vervangt geblesseerde Sam van der Ven bij Oranje

Het zit de keepers van het Nederlands elftal in de aanloop naar de cruciale olympische kwalificatiewedstrijden tegen Pakistan niet mee. Nadat eerder eerste goalie Pirmin Blaak een hersenschudding opliep waardoor zijn meespelen zaterdag en zondag onzeker is, moet Sam van der Ven nu definitief afhaken vanwege een liesblessure. Maurits Visser, de doelman van Bloemendaal, is zijn vervanger. 

Visser traint door de blessures van Blaak en Van der Ven sinds vorige week alweer mee met de Oranje-selectie. Tijdens de trainingswedstrijden op donderdag en vrijdag tegen Frankrijk stond de Bloemendaler ook al onder de lat. Of Visser zaterdag en zondag tegen Pakistan keept, hangt af van het herstel van Blaak.

Herstel Blaak

De doelman van Oranje-Rood kwam onlangs tijdens een trainingswedstrijd met Zuid-Korea in botsing met een aanvaller van die ploeg en sloeg met zijn hoofd op de grond. Een hersenschudding was het gevolg. Blaak vertelde vorige week dat hij progressie boekt, maar dat zijn deelname een de kwalificatiewedstrijden nog onzeker is.

 


2 Reacties

  1. popov0702

    Lijkt me logisch om een fitte keeper in te zetten

  2. jacobbuddingh

    E


Wat vind jij? Praat mee...