Max Caldas haalt reserves Pieters en De Mol van vliegveld

Reserves Joep de Mol en Terrance Pieters zijn zondag in India aangesloten bij de WK-selectie van Oranje. Het was bondscoach Max Caldas zelf die het tweetal in alle vroegte na hun lange vlucht op het vliegveld van Bhubaneswar ophaalde. Doordat het vliegtuig van de internationals vertraging had, moest Caldas zeker anderhalf uur op het vliegveld wachten op zijn spelers. 

Voor de bondscoach niets om zich druk te maken, hij keek rustig rond bij de aankomsthal en sloot uiteindelijk met een glimlach op het gezicht ‘zijn jongens’ in de armen. Wij waren erbij met onze camera en spraken internationals vlak na aankomst. Hoe hebben zij het eerste deel van het toernooi in Nederland beleefd, hoe was het contact met de rest van de Oranjemannen en wat hebben ze voor bijzondere dingen voor hen mee moeten nemen in hun koffer?

Je ziet het in bovenstaande video!


3 Reacties

 1. albertmonpellier

  💯% Topper die Max Caldas👍🏾

 2. Runa Honig

  Ik vind het juist raar dat Caldas dit doet. Taak van de staf, lijkt me. Als coach moet je je energie op de juiste dingen richten en je rust pakken, zo zou ik menen.

  1. albertmonpellier

   🙄 duh Max Caldas behoort ook tot de staf lijkt mij. En 1 van de juiste dingen is ook de jongens opvangen waar en waarin ook. Max Caldas zit niet op een toren hoog boven de rest! Max is Max! What you see is what you get!


Wat vind jij? Praat mee...