Meld je aan voor het ‘TeamNL-sfeervak’ en ga met 50 vrienden naar het EK!

Van vrijdag 18 tot en met zondag 27 augustus vindt in het vernieuwde Wagener Stadion in Amsterdam de Rabo Eurohockey Championships 2017 plaats. Dat betekent tien dagen lang tophockey en groot feest, met gegarandeerd elke dag Nederland in actie. Om te zorgen voor een unieke sfeer in het stadion zal er dit jaar voor het eerst een echt sfeervak komen.

Dit TeamNL-sfeervak biedt dagelijks vijftig fanatieke TeamNL – hockeyliefhebbers de kans op een unieke dag tijdens het EK. Er is voor deze vijftig ‘die hard’ hockeyfans een speciaal TeamNL-sfeervak gereserveerd. De hele groep krijgt gratis tickets, een busretour en een hapje en een drankje aangeboden. Voor alles is dus gezorgd!

Internationals Robert Kemperman en Carlien Dirkse van den Heuvel zijn de ambassadeurs van dit sfeervak en hebben je in het filmpje laten zien hoe het moet. Denk jij dat je met jouw team, club, vriendengroep, studentenhuis of ander fanatiek gezelschap het beste TeamNL-sfeervak bent? Meld je dan nu aan en laat zien waarom wij jullie moeten uitnodigen voor het TeamNL-sfeervak. Stuur je aanmelding en zelf bedachte ludieke actie naar redactie@oranjehockey.nl.

Door mee toen met deze actie maak je ook nog eens extra kans op kaarten voor de finale op 26 of 27 augustus. Als jij met jouw groep van de acht dagen het beste TeamNL-sfeervak bent dan mogen jullie met de hele groep nog een keer komen tijdens een van de finale dagen om Nederland daar naar het goud te juichen!

Voor de deze actie gelden de volgende voorwaarden

 • De groep is bekend met de hockeysport
 • De groep valt in de leeftijd 18-35 jaar
 • De groep is op enigerlei manier bekend met elkaar
 • De groep vertrekt als geheel vanaf dezelfde locatie en wordt op deze locatie weer afgezet
 • De groep is beschikbaar op minstens drie van de acht dagen + één finaledag
 • De groep komt met eigen (sfeer)initiatieven
 • Inschrijven kan van 1 juni t/m 31 juli 2017
 • TeamNL/KNHB mag (film- en foto-) opnames maken van de groep en rechtenvrij gebruiken in de communicatie (social media)
 • Meld je aan door een mail te sturen naar redactie@oranjehockey.nl en beschrijf hoe jij en je vriendengroep voor een unieke sfeer gaan zorgen

View this post on Instagram

Sfeervakkiieeee #linkinbio

A post shared by OranjeHockey (@oranjehockey) on


1 Reactie

 1. ElineVanderVeer

  Waarom geen sfeermakers die 40+ zijn? Wij zijn namelijk ook echt heel goed in sfeer maken!!!


Wat vind jij? Praat mee...