Nog kaarten voor halve finales Grand Final

Voor de halve finales van de Grand Final zijn zowel bij de heren als de dames nog kaarten verkrijgbaar via fihprogleague.nl en aan de kassa van het Wagener Stadion. Vanavond (donderdagavond) spelen de Oranje Dames om 20.00 uur tegen Duitsland. Om 17.15 uur is de andere halve finale tussen Australië en Argentinië. De winnaars hockeyen zaterdag tegen elkaar de finale, de verliezers spelen om de derde plek, ook in het Wagener Stadion. De finaledag van de Dames is uitverkocht.

Het Wagener Stadion in Amsterdam biedt tijdens de Grand final plaats aan 6.500 toeschouwers. Die zaten er afgelopen weekend twee keer tijdens de poulewedstrijden uit de FIH Pro League van de Oranje dames (zondag) en Oranje Heren (zaterdag) tegen Australië. De ploeg van bondscoach Max Caldas treedt vrijdagavond aan voor de halve finale. Om 20.00 uur staat de clash met rivaal België als hoofdact op het programma. Om 17.15 uur speelt favoriet Australië tegen Groot-Brittannië. Voor die duels, en de finaledag van de Heren op zondag, zijn ook nog kaarten te koop via fihproleague.nl. Bezoekers die m et de auto komen, kunnen alleen online parkeerkaarten aanschaffen.

Grand Final live via Ziggo Sport en hockey.nl

Ben je niet in de gelegenheid de Oranje Dames en Oranje Heren live aan het werk te zien, dan hoef je ook thuis (of op het terras) geen minuut te missen. De wedstrijden van de Grand Final worden namelijk live uitgezonden door Ziggo Sport, op kanaal 14 of via Ziggo Sport Select.

Natuurlijk is de redactie van hockey.nl ook met een equipe aanwezig in het Wagener Stadion. De wedstrijden van de Oranje-teams zijn van minuut tot minuut live te volgen via ons liveblog. Daar kun je natuurlijk ook je commentaar over de wedstrijden kwijt. Na afloop vind je op hockey.nl ook de (video-)interviews met de hoofdrolspelers.


1 Reactie

  1. adrievandeparel

    Frederique heel goed attent en de bevrijdende 1-1 en Lidewij weer een super goede mooie goal (USA 1-0 ook ) hebben Nederland gered. Met Ireen en Josine en Anne (die goal had door de 1e uitloopster geblokkeerd moeten worden) de betere speelsters. Het positieve van deze wedstrijd is van een onnodige achterstand terugkomen en blijven gaan tot de winst. Wel 88% balbezit, 1-0 voorkomen is zo belangrijk en zo snel mogelijk de 3-0 maken dan speel je zoveel lekkerder , en ook voor ieders gevoel veel beter., SUCCES


Wat vind jij? Praat mee...