Opening Pro League Oranje Heren tegen India live op Ziggo Sport

De Oranje Heren openen de FIH Pro League komend weekend met een dubbel tegen India. Het team van bondscoach Max Caldas speelt zaterdag om 14.30 uur Nederlandse tijd het eerste duel in Bhubaneswar. 22 uur later, zondag om 12.30 uur, is de tweede wedstrijd in het Kalinga Stadium. Beide duels zijn live te zien op Ziggo Sport. hockey.nl is in India aanwezig om verslag te doen. 

De wedstrijd van zaterdag wordt alleen uitgezonden op Ziggo Sport Extra. Om die wedstrijd te bekijken, heb je een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Het is ook mogelijk om online de wedstrijd te bestellen en te kijken via Ziggo Sport. Je betaalt dan €3,99. Het Pro League-duel van zondag wordt ook uitgezonden op Ziggo Sport kanaal 14, die zender is gratis te bekijken voor abonnees van Ziggo.

Liveblog op hockey.nl

Heb je geen gelegenheid om de wedstrijden live te kijken, volg dan de live-updates op hockey.nl. We houden je via ons liveblog van minuut tot minuut op de hoogte van alle ontwikkelingen in India. Ook lees je hier een wedstrijdverslag van onze verslaggever ter plaatse, die na afloop ook de hoofdrolspelers interviewt. Via het Instagram-account van OranjeHockey kun je de spelers en staf rond de wedstrijden ook op de voet volgen.

Met dank aan Ziggo Sport kunnen wij op hockey.nl zowel zaterdag als zondag een ruime samenvattingen van de duels van de Oranje Heren laten zien.

 


6 Reacties

 1. tdriessen

  Vind het toch altijd jammer wanneer hockey wedstrijden achter een betaalmuur worden gezet. Kost alleen maar kijkers en populariteit voor de sport.

  1. ronaldcooper

   Voor Ziggo klanten zit het in het abonnement.

 2. robbertsmit

  Sjesus, je zal hockey liefhebber zijn, of welwillend geïnteresseerde toeschouwer. Fuck them indien geen Ziggo !

  1. Mark Bouwman

   @FuzzFonker ik zag je - puur op de man gespeelde - artikeltje over de HHcv, nu weer een reactie. Als je dit soort dingen ventileert en om ons bij te praten wat jouw waarde voor het Nationale hockey is, zou het wel zo elegant zijn je naam er bij te vermelden.

 3. harald-van-horn

  Standaard Ziggo klanten kunnen die volgens mij niet zien. Ziggo Sport Totaal is een extra abo.

 4. J.H.L.Janssen

  Precies, alleen bij Ziggo Sport Totaal. Géén Ziggo en géen NPO ! Waarom moet dit zo ?


Wat vind jij? Praat mee...