Oranje Dames en Heren tegen Duitsland live op Ziggo

Fans van Oranje komen dit weekend volop aan hun trekken. Ziggo Sport zendt de Pro League-duels van zowel de Oranje Dames als Oranje Heren tegen Duitsland live uit.

De mannen van bondscoach Jeroen Delmée zijn koploper in de Pro League en zijn sinds de aanstelling van Delmée als opvolger van Max Caldas elf interlands ongeslagen. Deze maand wonnen de Oranje Heren beide confrontaties met Argentinië en Engeland. Voor het tweeluik met Duitsland dit weekend is de ploeg afgereisd naar Hamburg.

In Stadion Am Pfeilshof begint de eerste wedstrijd om 16.30 uur en is vanaf dat tijdstip rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport Racing. Zondag zendt Ziggo Sport het duel vanaf 14.30 uur uit op Ziggo Sport Select.

Tessa Clasener scoort voor de Oranje Dames tegen Engeland tijdens de Pro League-wedstrijd tegen Engeland. Foto: Worldsportpics/Frank Uijlenbroek

Ook de Oranje Dames spelen twee wedstrijden in het kader van de Pro League tegen Duitsland, na winst en verlies vorig weekend in Londen tegen Engeland. Zaterdag is het eerste duel vanaf 13.25 uur live te volgen via Ziggo Sport Select en vanaf 13.30 uur rechtstreeks te zien op Ziggo Sport Racing. De volgende dag is de afslag van het tweede duel om 11.30 uur en is Duitsland-Nederland live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

Liveblog op hockey.nl

Alle duels van Oranje zijn ook te volgen via het liveblog van hockey.nl. Direct na het laatste fluitsignaal is het wedstrijdverslag te lezen.


Wat vind jij? Praat mee...