Oranje Dames live te zien bij Ziggo en te volgen via hockey.nl

Kijk je liever hockey dan de Olympische Winterspelen? Dan raden we je aan vrijdagmiddag en zaterdagmiddag in te schakelen op Ziggo Sport, want daar zijn de wedstrijden van de Oranje Dames tegen Spanje live te zien. Vanmiddag (vrijdag) slaat het Nederlands elftal in het kader van de FIH Pro League om 13.30 uur af, zaterdag start het duel in Valencia om 16.30 uur.

De eerste wedstrijden onder leiding van interim-bondscoach Jamilon Mülders zijn natuurlijk ook te volgen via hockey.nl. Vanaf een half uur voor de wedstrijd houden we je via ons liveblog op de hoogte van alle hoogtepunten en verrichtingen. Met twee verslaggevers in Spanje hoef je niets te missen en krijg je na afloop ook direct de reacties van de hoofdrolspelers. Als fan van de Oranje Dames kun je de speelsters op de voet volgen via het Instagram-kanaal van Oranjehockey.

De wedstrijd van de Oranje Dames is vrijdagmiddag voor abonnees te volgen via Ziggo Sport op kanaal 14. Heb je een Ziggo Sport Totaal-abonnement dan is het duel te zien op Ziggo Sport Select. Zaterdag is de Pro League-wedstrijd voor Ziggo-abonnees te bekijken op Ziggo TV (kanaal 13) en voor Ziggo Sport Totaal-abonnees op Ziggo Sport Racing.

Na afloop van beide wedstrijden kun je ook hier bij hockey.nl een samenvatting zien.


Wat vind jij? Praat mee...