Oranje Dames om 18.00 uur live op Ziggo Sport

De eerste wedstrijd van de Oranje Dames na het behalen van de gouden medaille op de Spelen in Tokio is vanavond (woensdag) live te zien op Ziggo Sport. De uitzending van het duel in de FIH Pro League tegen België begint om 17.55 uur op kanaal 14 voor abonnees en Ziggo Sport Select voor abonnees van Ziggo Sport Totaal.

De wedstrijd wordt rechtstreeks uitgezonden vanuit het Wagener Stadion, waar ook het publiek (met CoronaCheck-app) weer aanwezig mag zijn. Het commentaar bij de wedstrijd wordt verzorgd door John van Vliet, die ook de interviews voor zijn rekening neemt.

Wil je naast het kijken een second screen met de belangrijkste feiten, volg dan het liveblog op hockey.nl. We zijn vanaf 17.30 uur al in de lucht met de belangrijkste feiten en laatste ontwikkelingen. Tijdens de wedstrijd houden we je in woord en beeld op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.

Coach Alyson Annan viert de overwinning op België tijdens de EK Hockey  in het Wagener Stadion. Foto: Koen Suyk

Bondscoach Alyson Annan speelt tegen België met een aangepaste Oranje-selectie, waarin Joosje Burg, Marente Barentsen en Sabine Plönissen hun debuut maken. Van de olympische ploeg zijn zeven spelers in de selectie opgenomen. Aanvoerder Eva de Goede speelt haar 250ste interland.

Volg de huldiging op OranjeHockey

Wil je de Oranje-speelsters van dichtbij volgen in hun voorbereidingen en tijdens de wedstrijd? Like dan het OranjeHockey-account op Instagram. Je bent dan nog dichter bij de speelsters en kunt ze ook op de voet volgen als ze na afloop worden gehuldigd voor het behalen van de gouden medaille in Tokio.


Wat vind jij? Praat mee...