Oranje Heren live op Ziggo, play-outs te volgen via hockey.nl

Vandaag en morgen valt er voor de hockeyliefhebber volop te genieten. Ziggo Sport zendt de Pro League-duels van de Oranje Heren tegen Argentinië live uit en hockey.nl doet verslag van de wedstrijden HDM-SCHC en Voordaan-Tilburg in de play-outs voor een plek in de Tulp Hoofdklasse Heren.

De Oranje Heren pakken de draad weer op in de Pro League en treffen Argentinië vanavond en morgen op de velden van Union. De eerste wedstrijd begint om 17.30 uur en is vanaf 17.25 uur live te volgen via Ziggo Sport Select. Donderdag begint het duel om 18.00 uur en de uitzending start om 17.55 uur op hetzelfde kanaal.

Natuurlijk is hockey.nl ook aanwezig op Union. Beide duels met de Argentijnen zijn te volgen via het liveblog van hockey.nl en onze socials. Direct na het eindsignaal is het wedstrijdverslag te lezen op de website en spreken we de hoofdrolspelers van de wedstrijd.

Bondscoach Jeroen Delmée spreekt zijn spelers toe.

Intensieve periode Oranje Heren

Het is het begin van een intensieve periode voor de ploeg van bondscoach Jeroen Delmée. Na het tweeluik tegen Argentinië volgen dubbele confrontaties met Engeland (aanstaande zaterdag en zondag in Londen), Duitsland (zaterdag 11 en zondag 12 juni in Hamburg), India (zaterdag 18 en zondag 19 juni in Rotterdam) en Spanje (zaterdag 25 en zondag 26 juni in Den Bosch).

Vanavond staan ook de eerste wedstrijden in de play-outs op het programma. HDM en Voordaan, de nummers twee en drie van de Promotieklasse spelen in een best-of-three tegen respectievelijk SCHC en Tilburg om een ticket naar de Tulp Hoofdklasse Heren. De afslag bij beide wedstrijden is om 20.30 uur. Deze duels zijn te volgen via het liveblog van hockey.nl. Het recept is bekend: ook bij de ontmoetingen verzorgen we na afloop voor een uitgebreid wedstrijdverslag plus interviews met de meest opvallende betrokkenen.

Cedric de Gier (HDM) en Mats Tigchelhoff (Voordaan) in duel tijdens de laatste competitiewedstrijd van het promotieklasseseizoen. Foto: Wim Wobbes/Orange Pictures


Wat vind jij? Praat mee...