Oranje ontspant even voordat de storm losbarst

Vanaf dit weekend gaan de Heren en Dames van Oranje – na een lang en zwaar trainingstraject – op zoek naar die gouden Olympische medaille. Maar voordat het zover is was er ook nog even tijd om te ontspannen. En dat kunnen de internationals ook erg goed. 

Sanders effectbal (filmpje)
Natuurlijk zal Sander de Wijn zeggen dat het een kwestie is van meesterlijke balbeheersing. Maar we weten allemaal dat dit soort treffers een mooie combinatie is van geluk en pure ontspanning.

pingpong

Housegenoten (filmpje)
De een leest liever rustig een boekje, de ander (video)belt met dierbaren. Carlien Dirkse van den Heuvel moet zo te zien wat wennen aan de rituelen van haar housegenoten.

housgenoten

Alles lekker losgooien
Natuurlijk, je spieren losgooien is heel belangrijk. Maar waarom jezelf beperken tot het veld of de massagetafel? Het kan overal! #fistpumping #pumpupthejam

fistpumpen

Lekker in z’n vel
De uitdrukking luidt niet voor niets ‘lekker in je vel zitten’. En dat blijkt. Jeroen Hertzberger is maar wat blij dat hij officieel bij de mooiste mannen van de Olympische Spelen hoort.

jeroen-in-de-spiegel

We are family
Geen bezoek aan Rio is compleet zonder bezoek aan het beeld van Christus de Verlosser. Het 38 meter hoge beeld op de 710 meter hoge Corcovado staat al sinds 1931 garant voor prachtige kiekjes. Een mooi plaatje van een ontspannen uitje!

joyce-beeld

Laat je masseren
Energie moet stromen. Van de kruin tot de kleine teen. Fysiotherapeuten Micha Vermeijs en Wart van Zoest toveren met hun massages een energieke én relaxte glimlach op het gezicht van de Oranje Heren.

masseren

Maak je tong los
Hoe vaak speel je nou de Olympische Spelen in Rio? Once in a lifetime. Dus geniet er lekker van, is wat Maartje Paumen, Margot van Geffen en Eva de Goede denken. En gelijk hebben ze.

tong

Wees tevreden
En als je dit hebt gedaan, dan ben je weer he-le-maal zen. Toch, Sander? #relaxt

sander-zen

2 Reacties

  1. zoe-laros

    Volgens mij zijn dat Maartje , margot en Eva.. Niet Caia😛

  2. roos-b

    Have a lot off fun before....


Wat vind jij? Praat mee...