Oranje Social Shuffle: Internationals vieren vakantie

De Oranje Dames en Heren zijn na de Olympische Spelen aan het genieten van hun welverdiende rust, voordat ze weer aansluiten bij hun eigen club. De meeste spelers tonen op social media dat ze op vakantie zijn. Laura Nunnink is in Parijs, maar ook Billy Bakker is in Frankrijk. Hij waait uit in Saint-Tropez. Kijk snel wat de rest doet! 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Laura Nunnink (@lauranunnink)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Billy Bakker (@billybakker8)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JORRIT CROON (@jorritcroon)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alyson Annan (@alysonannan)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Felice Albers (@felicealbers)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anne Veenendaal (@anneveenendaal)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ilse kappelle (@ilsekappelle)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maurits Visser (@mauritsvisser1)

 


20 Reacties

 1. luchtisblauwgrasisgroen

  Wanneer komt de analyze van de Oranje Heren, zoals Hockey.nl reeds voor de Dames heeft gedaan? Ik ben ook benieuwd wie van de spelers afzwaaien en bedanken voor Oranje; is Bakker van plan door te gaan tot Parijs?

  1. SanderE

   Hoe vond jij “de mussen” uit de verf komen tijdens de OS?

  2. Eelco Houwink

   Nou, die leken door de hitte van het dak afgevallen

  3. luchtisblauwgrasisgroen

   @SanderE die deden niet onder voor de rest van Oranje, iedereen presteerde ondermaats. Is het korfbal seizoen nog steeds niet begonnen? Korfbal.nl

  4. SanderE

   Dan deed “Bakker” inderdaad wel onder tov de rest. In jouw eerdere reacties waren er meer spelers aan de beurt.. van mening veranderd? De Wijn mag toch wel doorgaan tot het WK?

  5. SanderE

   Overigens jammer dat je de sport korfbal nodig hebt om mij “zwart te maken”.

  6. stekel

   Niemand zit meer te wachten op het natafelen over de prestaties van de heren op OS noch over resultaten van Caldas. Dat op dit platform daar al heel lang niks over is verschenen, ook niet over Veen, klinkt al lang duidelijk en hard genoeg door toch? Tijd voor zijn opvolger, de nieuwe Bondscoach, nieuwe selectie en eerst maar eens beginnen met een nieuwe volledige competitie

  7. pjklaassen

   Bakker stopt

 2. blauwevelden

  @luchtisblauw, goed idee. Ben inderdaad erg benieuwd naar wie er afzwaaien bij het NL XI. Op het EK was het best ok. De OS echter waren heel erg wisselwallig.

  1. SanderE

   Lijkt mij ook de juiste constatering. Hetzelfde geldt voor “jonkies” VS “oudjes”. Hier wordt nogal afgegeven op de “oudjes”. Maar als we realistisch terugkijken lijkt mij ook dit niet juist. Als team (ook de “jonkies) hebben doorgaans niet het niveau gehaald wat we in de kwartfinale als team wel hebben gehaald.

  2. luchtisblauwgrasisgroen

   @SanderE: dat is absoluut niet de juiste constatering, maar laten we de analyse van Hockey.nl afwachten.

  3. SanderE

   Dus de “jonkies” hebben “in tegenstelling” tot de “oudjes” een sterk toernooi gespeeld?

 3. valley-in-the-alps

  Wij zijn nu op vakantie ... zorgen voor morgen 😊 wij “experts” hebben al ‘n aardige duit in het zakje gedaan 🐳

 4. g-hockeyfan

  Om eerlijk te zijn, het probleem is niet de "oudjes" (hoewel ik het ermee eens ben dat velen van hen vrij middelmatig zijn). Het echte probleem is dat de volgende generatie spelers ook vrij middelmatig is. Er is maar zoveel dat een coach kan doen met middelmatige ingrediënten. Ik zou bij Delmee geen wonder verwachten. Dit zal een lang "proces" zijn.

 5. janv47

  Een analyse zou met het oog op de toekomst niet slecht niet zijn. Alleen ezels stoten zich tweemaal... Waarom functioneerde de verdediging niet? Waarom liep de strafcorner niet (met niet een, maar twee kanonnen)?

 6. lynnBosman

  Ik ben het wel eens met JanV47. Een analyse hoeft ook geen negatieve insteek te hebben, maar opbouwend met oog op de toekomst waarbij ook gekeken wordt naar de concurrentie zoals Duitsland. Gerucht gaat dat Peilat voor Duitsland uit gaat komen.

  1. luchtisblauwgrasisgroen

   Wow, dat zou wat zijn! Met beter verdedigen zonder bal en een topcorner doen ze amper onder voor Belgie.

 7. g-hockeyfan

  Sappige roddels! Hij speelde niet op het laatste WK, dus hij komt binnenkort in aanmerking?

 8. lynnBosman

  Hij woont inmiddels 5 jaar in Duitsland, dus hij kan de Duitse nationaliteit aanvragen en er zit denk ik ook 2 jaar tussen zijn laatste wedstrijd voor Argentinië. https://www.instagram.com/p/CSo_U2xDNp5/?utm_medium=copy_link vooral interessant de reacties van schoonzus Agustina Habif.

 9. luchtisblauwgrasisgroen

  “Het zijn makke lammetjes die alles over zich heen laten komen omdat ze bang zijn voor hun positie.” Marc Lammers is niet mals in zijn kritiek op het Nederlandse hockeyelftal na de uitschakeling in de kwartfinales op de Olympische Spelen in Tokio. De oud-bondscoach van de Nederlandse hockeydames en de Belgische hockeyheren vindt dat de spelers verantwoordelijkheid moeten nemen. In een evaluatie van het echec in Tokio wil Lammers wegblijven van een oordeel over de direct betrokken personen. “Ik ben er niet bij geweest, maar ik zie wel wat voor type spelers we missen.” In de scouting en opleiding gaan volgens Lammers structureel zaken mis. https://www.sportknowhowxl.nl/nieuws-en-achtergronden/nieuwsberichten/nieuwsbericht/139499/-27hockeyinternationals-moeten-zelf-verantwoordelijkheid-nemen-27


Wat vind jij? Praat mee...