Poll: kwalificeert Oranje zich via Pakistan voor Tokio?

Zaterdag en zondag spelen de Oranje Heren om 16:00 in het Wagener Stadion de allesbeslissende olympic qualifiers tegen het roemruchte Pakistan. Gaat Oranje zich kwalificeren voor de Spelen?

Hockey.nl is benieuwd naar jullie mening. Er is al veel gezegd en geschreven over de twee olympische kwalificatiewedstrijden tegen het Aziatische land, dat een rijke historie kent, maar op dit moment de zware underdog is in het treffen met het Nederlands elftal. Dat is natuurlijk ook dé grote valkuil voor de Oranje Heren, die weten dat falen geen optie is tegen het zwakker geachte Pakistan.

Komende zaterdag en zondag moet het gebeuren voor Nederland, maar ook Pakistan vecht voor hun allerlaatste kans op de Olympische Spelen. Hoe denken jullie dat de wedstrijden zullen verlopen?

 • Kwalificeert Oranje zich via Pakistan voor Tokio?

  Je hebt al op deze poll gestemd.

  Poll: kwalificeert Oranje zich via Pakistan voor Tokio?  Ophalen van gegevens

(De scores van beide duels worden opgeteld. Het land met het beste doelsaldo over twee wedstrijden pakt het ticket voor Tokio. Bij een gelijke stand na twee duels moeten shoot-outs de beslissing brengen)

Lees ook: 


4 Reacties

 1. slangenmensnl

  't is simpel; als NL niet langs Pakistan kan komen, heeft 't op de OS helemaal niets te zoeken.

 2. jehofa95

  Dat is ook het idee van een kwalificatieduel.

 3. robvisser

  Caldas en de zijnen moeten niet zo moeilijk doen over het feit dat ze onbekende Pakistaanse spelers niet hebben zien spelen en dat ze nu niet precies weten waar ze aan toe zijn. Ga gewoon van je eigen kracht uit. Nederland doet dat doorgaans veel te weinig. Voor aarzeling, twijfel en angst is geen plaats in topsport. Nederland moet dit klusje kunnen klaren, anders zal het exit Caldas zijn. Maar verder is er geen druk, dat spreekt vanzelf.

 4. willem-janpelle

  Ik weet dat onderschatten gevaarlijk is, maar met al die Pakistaanse afwezigen, vanwege visa problemen en blessures, wordt dit zolangzamerhand meer een affiche "Ajax - Wodan Boys"


Wat vind jij? Praat mee...