Poll: Welke land(en) grijpen de Europese titel?

Over drie dagen begint het Europees kampioenschap in het Belgische Antwerpen. Oranje is zowel bij de dames als bij de heren titelverdediger. Een belangrijk toernooi, omdat de winnaar een ticket krijgt voor de Olympische Spelen in Tokio. Wie pakt dat ticket? Wij zijn benieuwd naar jullie voorspelling. 

De Oranje Heren wonnen de Europese titel twee keer op rij, in 2015 en 2017. De negen edities daarvoor stond de ploeg zeven keer in de finale, maar greep het alleen in 2007 een gouden medaille. De Oranje Dames pakten de vorige editie het goud, nadat de ploeg de twee toernooien daarvoor in Engeland (2015) en Duitsland (2013) hun meerdere moest erkennen.

 • Welke herenploeg wint het EK?

  Deze poll is gesloten.

  Je hebt al op deze poll gestemd.

  Welke herenploeg wint het EK?  Ophalen van gegevens

 • Welke damesploeg wint het EK?

  Deze poll is gesloten.

  Je hebt al op deze poll gestemd.

  Welke damesploeg wint het EK?  Ophalen van gegevens


5 Reacties

 1. llinde

  Favoriet bij de mannen is België, en bij de vrouwen Nederland. Maar favoriet zijn wil niet altijd zeggen dat je ook wint.

 2. robvisser

  Voor de Belgen zou het een enorme deceptie zijn als de Red Devils het toernooi niet winnen. Ze zijn de huizenhoge favoriet en men verwacht daar eenvoudigweg goud. Maar soms moet het ook wat meezitten. Ik herinner me van het afgelopen WK dat Nederland de Australische heren uitschakelde en dat is voor de Belgen gunstig geweest.

 3. brigittelootens

  'Red Lions' !!!

 4. stankie99

  Engeland gaat stunten!! Let op mijn woorden

 5. huib-jacobs

  Nederland natuurlijk ze vinden elkaar heel makkelijk in het veld ze spelen tiki takie hockey


Wat vind jij? Praat mee...