Pro League-duels Oranje tegen GB vandaag weer live via Ziggo

Ook de FIH Pro League-duels van de Oranje Dames en Oranje Heren vandaag tegen Groot-Brittannië zijn voor iedereen te zien via Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo kijken de wedstrijden via het Ziggo Sport-kanaal 14. Abonnees van Ziggo Sport Totaal kunnen via één van de zes Ziggo Sport Totaal-kanalen live kijken. 

Voor niet-abonnees biedt Ziggo, de rechtenhouder voor het uitzenden van de Pro League-duels in Nederland, de mogelijkheid de wedstrijden online live te volgen via pay per view. Zij betalen €3,99 per wedstrijddag en kunnen voor dat bedrag dus beide duels zien. Deze speciale actie voor niet-abonnees houdt Ziggo, omdat bij deze interlands van de Oranje-teams geen publiek in het Wagener Stadion aanwezig mag zijn.

Voor Ziggo Sport Totaal-klanten staan donderdag de twee wedstrijden gepland op Ziggo Sport Select.

De presentatie bij Ziggo is in handen van John van Vliet, die voor de wedstrijden de bondscoach spreekt en na afloop de hoofdrolspelers. Het commentaar verzorgt Van Vliet samen met Tim Steens.

 

Ziggo zendt, volgende week woensdag 4 november ook de Pro League-duels uit die de Nederlandse teams dan in en tegen België spelen. Ondanks dat in België vanwege corona alle competities zijn stilgelegd, gaan de Pro League-duels vooralsnog door.

Pay per view

De Oranje Dames spelen donderdagmiddag om 16.25 uur hun tweede wedstrijd voor de Pro League tegen Groot-Brittannië. Het duel van de Oranje Heren tegen de Britten volgt bijna direct aansluitend en begint om 18.55 uur.

De pay per view-kijkers kunnen de wedstrijden online bestellen. De duels van vanmiddag kunnen worden besteld via deze link. De beelden kunnen met behulp van Apple Airplay en Google Chromecast van de smartphone of tablet naar de televisie worden gestreamd.

Second screen op kanalen hockey.nl

Tijdens de wedstrijden van de Oranje-teams biedt hockey.nl de kijkers een second screen via site/app en Instagram. Op hockey.nl houden we vanuit het Wagener Stadion een liveblog bij, waar we naast de hoogtepunten ook meer informatie geven met bijzondere statistieken. Direct na afloop staat er een wedstrijdverhaal op hockey.nl en tonen we de reacties van de spelers en coaches.

Op het Instagram-kanaal van hockey.nl blikken we elke wedstrijd live vooruit met een speciale gast. Bij de dames is dat oud-international Charlotte Vega, bij de mannen Pasha Gademan, bondscoach Nederland U19 en assistent-coach bij Rott-Weis Köln. Volgers hebben de mogelijkheid om vragen te stellen en om live in de uitzending te komen. Die mogelijkheid is er ook in de rust en na afloop.

Via het Instagram-kanaal van OranjeHockey kun je vandaag de Oranje-spelers op voet volgen terwijl zij zich voorbereiden op de wedstrijden. De spelers en speelsters delen onder meer exclusieve beelden vanuit de bubbel.

Uitzendschema Ziggo

Bekijk hieronder het uitzendschema van Ziggo Sport voor de wedstrijden van de Oranje Heren en Oranje Dames tegen Groot-Brittannië.

Datum Wedstrijd Start uitzending Kanaal
Donderdag 29 oktober Nederland – Groot-Brittannië Dames 16.25 uur Ziggo Sport (kanaal 14) & Ziggo Sport Select
Nederland – Groot-Brittannië Heren 18.55 uur Ziggo Sport (kanaal 14) & Ziggo Sport Select

7 Reacties

 1. opleidenkey

  Vreemd dit. Hockey is overduidelijk geen prof sport, maar deze wedstrijden gooien ze wel op de betaalzender. Zou dit niet beter thuishoren op de publieke zender?

  1. conegut

   Je school afmaken, op jezelf gaan wonen en dan een ziggo abonnement nemen. Of een VPN installeren doen alsof je in Afrika woont, inloggen op de FIH site en dan kan je ook gratis kijken. Want gratis daar doe je het voor. Succes met je huiswerk vanmiddag.

 2. Redactie hockey.nl

  Ziggo is de rechtenhouder voor het uitzenden van de Pro League-duels in Nederland. Heb dat voor de duidelijkheid nu ook aan het bericht toegevoegd.

 3. risa

  Voor €3,99 kan je geen 2 wedstrijden in een stadion bijwonen... dus voor het geld hoef je het niet te laten toch? Natuurlijk is de ambiance niet zo als fysiek aanwezig zijn, maar ik weet dat er genoeg van jullie zijn die het tigvoudige zouden betalen om het stadion entertainment niet te hoeven beleven ;)

 4. natalia-lisa

  Wel jammer dat ik geen Ziggo heb!!

  1. heleenvankeep-com

   Als je het artikel leest zie je dat dat dus niet nodig is. Voor 3,99 kan je als je geen ziggo hebt een wedstrijd dag zien. Dus de heren en de dames.

 5. unplugged

  Als je geen Ziggo hebt mis je niks , ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een goeie wedstrijd heb gezien . Het is bijna net zo saai als F1 , dat je van te voren al weet wie er gaat winnen , in het hockey is het gewoon de kwaliteit van de wedstrijden die me niet aanstaan . Altijd tactisch onder de maat , zelfs onze oranje dames . Ik wacht , vooral bij de mannen , op een lichting zoals met Floris Jan Bovenlander , Taco van der Honert , Stefan Veen , Mark Delissen , Guus Vogels / Ronald Jansen , Teun de Nooijer Bram Lomans en ik zal er wel een paar vergeten zijn . En ik mis een coach van het nivo van Roelant Oltmans . En taktisch mis ik compact hockey , kaatsen , forehand wegdraaien , linie over linie aanvallen en verdedigen , kortom MODERN hockey .


Wat vind jij? Praat mee...