Pro League-thuisduel Oranje Dames tegen Australië uitverkocht

De Oranje Dames spelen het laatste reguliere FIH Pro League-duel op Nederlandse bodem voor een uitverkocht huis. Bijna 6500 toeschouwers zitten op zondag 23 juni in het Wagener Stadion op de tribunes voor de wedstrijd tegen Australië, die om 15.00 uur begint.

Het wordt de tweede ontmoeting tussen beide landen in de Pro League. De eerste ontmoeting op 2 februari werd met 1-0 gewonnen door Australië. Het enige doelpunt in Melbourne kwam op naam van Jane Claxton.

Deze nederlaag is vooralsnog de enige verliespartij van de Oranje Dames in de Pro League. De overige zeven wedstrijden werden in winst omgezet. Australië werkte al elf duels af. De Hockeyroos boekten zes overwinningen en incasseerden drie nederlagen. De Australiërs speelden ook twee keer gelijk, tegen Duitsland en Argentinië. Alleen tegen de Duitsers werd een bonuspunt gepakt door de shootout-serie te winnen.

Uitverkocht

Het eerstvolgende duel van de Oranje Dames in de Pro League staat gepland op zaterdag 1 juni tegen Groot-Brittannië op Oranje-Rood. Voor dat duel zijn nog kaarten te verkrijgen. Tickets voor deze en andere wedstrijden van Oranje koop je hier. Wees er snel bij, want niet alleen het duel met Australië is uitverkocht, voor de wedstrijden van de Oranje Dames tegen België (zondag 9 juni in Den Bosch) en tegen Argentinië (donderdag 20 juni op Kampong) zijn geen kaarten meer te verkrijgen. Ook de Oranje Heren spelen tegen België (zondag 9 juni in Den Bosch) en Argentinië (woensdag 19 juni op Kampong) in een vol stadion.


1 Reactie

  1. rancoburgzorg

    Waarom maar 6500 toeschouwers? Hebben ze een tribune afgebroken in Amsterdam? Of laten ze een paar vakken leeg?


Wat vind jij? Praat mee...