Stem op Bakker, Pruyser, Brinkman en Croon voor FIH-prijzen

Mirco Pruyser en Billy Bakker zijn genomineerd voor de FIH Player of the Year-award. De Oranje-spelers werden verrast met het nieuws door teamgenoot Valentin Verga. Ook in de categorie Rising Star of the Year zijn er twee Nederlandse genomineerden: Thierry Brinkman en Jorrit Croon. Stem hier op je favorieten.  Je kan tot en met 14 januari stemmen. De winnaars worden op 5 februari bekend gemaakt in Berlijn.

Pruyser en Bakker nemen het op tegen Mats Grambusch (Duitsland), Gonzalo Peillat (Argentinië) en Arthur van Doren (België). Robert van der Horst was in 2015 de laatste Nederlander die de award won, vorig jaar pakte de Belg John-John Dohmen de prijs.

Croon en Brinkman gaan de strijd aan met Timm Herzbruch (Duitsland) en Victor Wegnez (België). De Belgische Arthur van Doren is, naast zijn nominatie voor Player of the Year, ook voor deze categorie genomineerd. Vorig jaar won hij deze award.

In de categorie Best Goalkeeper zijn geen Nederlandse mannen genomineerd. Wel strijdt Kampong-keeper David Harte (Ierland) in die categorie. Daarnaast zijn Quico Cortes (Spanje), George Pinner (Groot-Brittannië), Vincent Vanasch (België) en Juan Vivaldi (Argentinië) genomineerd. Harte won de prijs de afgelopen twee jaar.


Wat vind jij? Praat mee...