Pruyser na riante zege op Belgen: ‘Wij zijn klaar voor het EK’

De Oranje Heren kenden zondag in Antwerpen een perfecte generale repetitie. België, winnaar van de Pro League en nummer één van de wereld, werd met 0-4 verslagen. De Oranje mannen zijn klaar voor het EK. De Belgische mannen weten in ieder geval waar ze aan toe zijn.

De samenvatting


15 Reacties

 1. barbara-frese

  Goed zo mannen. Lekker!! Positief!! Wij ook. 😉💪🏑🥅🧡🦁💪

 2. philchapel

  Proficiat Oranje! Héél mooie overwinning en jammer dat het ze geen vijf werden. En wat het toch doet voor een team (Lions) wanneer er helemaal niks meer op het spel staat: uitermate slappe koord en tja dan krijg je dit tegen een tegenstander die met de stick tussen de tanden aantreedt. Onprofessioneel gewoon. Leve de start vh EK met opnieuw inzet!

  1. SanderE

   😂

 3. RobV

  @philchapel. De Belgen willen nooit van Oranje verliezen en zeker niet thuis. Laten we nu niet gaan doen alsof het ze niks uitmaakt. Ze werden hier simpelweg overklast door Oranje.

  1. MIck

   Dat zegt hij toch ook niet

  2. philchapel

   Dat klopt. Heeft u op hoog niveau gehockeyed? Dan weet u wat ik bedoel. Ben steeds tegenstander geweest v zgn vriendschappelijke wedstrijden. Hoe je ‘t ook draait of keert, heeft dit gespeeld. Overbodige match. Maar u heeft volkomen gelijk: de Belgen werden vandaag overklast.

 4. sa-te-t

  Alles okay met Brinkman? Geen buikpijntje? Die Belgen doen nogal eens "boe"...

  1. paul-opgenhaffen

   Wonderbaarlijk snel hersteld. Zag eruit of hij er maanden uit zou liggen. Fantastische medische staf, moet gezegd.

 5. K.IJker

  Oranje helpt België aan Olympische titel door alle tekortkomingen haarfijn bloot te leggen. Dezelfde fouten gaan de Belgen straks niet meer maken in Tokio.

 6. kunstgrasisnep

  Toch wel benieuwd wat nou precies het criteria is om “player of the match” te worden.? Snap de keuze voor Brinkman niet echt. Zwz misschien iets raars bij een teamsport. Of je verliest samen, of je wint samen. Met zo’n sterk acterende verdediging en goed middenveld met strakke pasing wordt het voor een voorhoede vanzelf een stuk eenvoudiger om af te ronden, zelfs tegen de Belgen?

  1. Avdd

   Mwaah twee assists en een doelpunt lijkt mij voldoende player of the match te worden. Brinkman is in bloedvorm.

 7. luchttisblauwgrasisgroen

  Matig gespeeld Brinkman

  1. luchtisblauwgrasisgroen

   Trol

  2. paul-opgenhaffen

   Vind je het gek, na die gruwelijke blessure? Ik snap het wel. Komt van heel ver

 8. aussiepie

  Greatest dutch enemy: complacency. Just relax and play hockey and fight for every ball.


Wat vind jij? Praat mee...