Quiz Time: met wie speelde Maartje Paumen allemaal samen?

Aanstaande vrijdag is het precies vijftien jaar geleden dat Maartje Paumen haar eerste interlanddoelpunt maakte. In de elfde editie van Quiz Time gaan we op zoek naar alle internationals met wie de topscorer aller tijden van de Oranje Dames ooit samenspeelde. 

Wie Maartje Paumen zegt, zegt doelpunten. Veel doelpunten. Met 195 treffers is de voormalige Limburgse strafcornergigant de onbetwiste nummer één op de topscorerslijst aller tijden van de Oranje Dames. Paumen maakte haar goals in 235 interlands, een aantal waarmee ze ook nog eens de op twee na meest ervaren international ooit is, achter Minke Smabers (312 caps) en Fatima Moreira de Melo (258).

Zoeken naar 72 internationals

De interlandloopbaan van Paumen beslaat een periode van dertien jaar: ze droeg het Oranje-shirt van 2004 tot en met 2016. In deze quiz gaan we op zoek naar álle speelsters die in Oranje met Paumen ooit minimaal één keer in het veld stonden. In de kern zoeken we dus eigenlijk de namen van de 72 internationals die tussen 2004 en 2016 voor Oranje uitkwamen.

Je krijgt tien minuten de tijd om zoveel mogelijk namen uit je hockeygeheugen te toveren. Het lijkt ons onmogelijk dat iemand álle namen oplepelt, maar interessant is zeker tot hoeveel speelsters je kunt komen. We lezen jullie scores graag terug in de reacties onder dit bericht.

We wensen je veel succes met deze pittige quiz! Tip: als de quiz op jouw telefoon niet goed werkt, klik dan op deze link. De quiz opent dan in een browser.


Probeer ook een van onze andere quizzen te spelen:


4 Reacties

 1. oranje_boven

  Leuk om te noemen dat je bij keepers (k) achter de naam moet invoeren, anders rekent de quiz het antwoord niet goed.....

 2. oranje_boven

  En misschien even checken op spelfouten?

 3. Redactie hockey.nl

  Dat hebben we maar meteen aangepast. Da's inderdaad helemaal niet handig!

 4. antyfa

  w︆︆w︆︆︆w︆︆.︆︆l︆︆u︆︆︆︆v︆︆︆︆o︆︆︆︆︆o︆︆︆︆.︆︆n︆︆︆e︆︆t - gewweldig prroject voorr vvolwasseenen die een parrtner willeen vvinden om s-eks te hebbenn


Wat vind jij? Praat mee...