Samenvatting finale Pro League: Oranje Dames – Australië

Wil je nog een keer lekker nagenieten van de door Oranje gewonnen finale van de Grand Final? Kijk dan hieronder de ruime samenvatting terug van het duel Nederland – Australië. Met de fraaie goals van Marijn Veen en Kelly Jonker. Maar natuurlijk ook met de bloedstollende shoot-outs, die Nederland na de beslissende bal van Lauren Stam de winst in de FIH Pro League bezorgde.


3 Reacties

  1. robvisser

    Voor de poorten van de hel (en de falende arbitrage) weggesleept. Maar uiteindelijk een dikverdiende overwinning natuurlijk. Was heel zuur geweest om als beter team alsnog te verliezen.

  2. sophiedehx

    Zouden er alsjeblieft weer samenvatting van 8 minuten kunnen komen?

  3. rudi wortmann

    Ben met je eens Rob, Matla heeft de bal op haar puntje van de stick. Zo te zien mist de verdediger de bal en raakt Matla’s stick. Ik vind een strafbal terecht. En ik begrijp de reden niet waarom er nu ineens mannelijke video refs bij de dames en vv bij de heren moeten zijn? ALS er iets veranderd laat het het publiek weten. "The FIH seems like a law to themselves.” Het ziet er naar uit dat deze organisatie maar doet waar het zin in heeft....


Wat vind jij? Praat mee...