Samenvatting Pro League 2020: India* – Nederland (3-3) *wns

Bekijk hier de Ziggo Sport-samenvatting van de tweede wedstrijd uit de FIH Pro League van de Oranje Heren in en tegen India. Waar Nederland zaterdag in het Kalinga Stadium in Bhubaneswar met 5-2 ten onder ging tegen India, speelden de mannen van bondscoach Max Caldas zondag in reguliere speeltijd met 3-3 gelijk. Mink van der Weerden, Jeroen Hertzberger en Bjorn Kellerman leverden de Oranje-goals. 

In de shootouts die volgden toonden de Indiërs zich de betere. Zij wonnen deze met 3-1 en pakten het extra punt voor de ranglijst.


6 Reacties

 1. nicovisch

  Geen samenvatting!!

 2. olafvanderdonk

  Ik kon die advertentie op mijn scherm voor een andere pro league wedstrijd niet wegklikken en dus zag ik de samenvatting maar voor 3/4. Jammer. Wel fijn dat ik de samenvatting heb gezien. In het verleden kon dat zelfs niet.

 3. olafvanderdonk

  Goedemiddag Ik wilde een goedbedoelde reactie geven en krijghet bericht dat mijn reactie al eerder door mij is gegeven. Heb ik geen weet van maar mijn reactie wordt dus niet geplaatst. Maar misschien wel nu ik deze tekst schrijf. Ik kon die advertentie op mijn scherm voor een andere pro league wedstrijd niet wegklikken en dus zag ik de samenvatting maar voor 3/4. Jammer. Wel fijn dat ik de samenvatting heb gezien. In het verleden kon dat zelfs niet.

 4. olafvanderdonk

  op al mijn teksten krijg ik het bericht dat ik het al eerder heb gezegd en dus wordt het niet geplaatst

 5. frans-j

  Jullie vallen ook in herhalingen🥱. Het is een proces waar Oranje in zit!

 6. aussiepie

  als toeschouwer bij beide wedstrijden tegen India moet gesteld worden dat Holland wat achter op raakt .Complimenten aan Graham Reid die India goed aanvoelt en laat hockeyen zoals ze dat gewend waren.Jammer toch dat hockey.nl inzendingen niet plaatst omdat ze de waarheid vertellen over de epidemie die de KNHB plaagt.


Wat vind jij? Praat mee...