Samenvatting Pro League 2020: India – Nederland (5-2)

Bekijk hier de Ziggo Sport-samenvatting van de eerste wedstrijd uit de FIH Pro League van de Oranje Heren in en tegen India. In het imposante Kalinga Stadium in Bhubaneswar verloor Nederland met 5-2 van India. Jip Janssen en Jeroen Hertzberger scoorden de doelpunten namens Oranje.

Zondagmiddag om 12:30 Nederlandse tijd spelen de mannen van bondsoach Max Caldas hun tweede wedstrijd tegen India. De wedstrijd is dan te zien op Ziggo Sport en live te volgen hier via hockey.nl.


6 Reacties

 1. klaassen

  waarom 480p en niet 720p

 2. luchtisblauwgrasisgroen

  Na Spanje, nu tegen India 5 doelpunten tegen. Dit gaat onder deze bondscoach binnen 7 maanden niet meer goed komen, terwijl hij juist aan is gesteld om Nederland terug naar de wereldtop te brengen. In plaats daarvan is het team verder weggezakt. 20 jaar zonder mondiale titel, dan moet je constateren dat Nederland geen top land meer is. De vriendjes cultuur van de KNHB is hier debet aan. Teleurstellend voor alle Nederlandse hockey fans!

 3. stekel

  Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg. Wat is er nu fundamenteel veranderd aan het spel van Ned-11 de afgelopen 3,2 of zelfs afgelopen jaar? Wie het weet mag het zeggen

 4. Mark Bouwman

  Hoe vaak is er - vooral ook na de potten tegen Spanje en Pakistan - van alle kanten - en heel vaak buiten dit forum - al niet gesignaleerd dat "dit" niet meer werkt. Het is van een ongekende treurigheid hoeveel excuses er iedere keer weer worden aangevoerd en kennelijk geaccepteerd. Morgen winnen we misschien wel en was vandaag weer het zoveelste "incidentje"... En tja, vanuit de huidige deels karakterloze spelersgroep hoef je geen actie te verwachten, die denken alleen aan hun Tokyo plekje.

 5. Runa Honig

  Wat is dit pijnlijk om aan te zien.

 6. aussiepie

  met het aantrekken van Possum als coach van India heeft India goede zaken gedaan.Als toeschouwer bij de wedstrijd kan ik niet afstand doen van de onderschatting door de Hollandse spelers van een India die hoge ogen gaan gooien naar een plak in tokyo.het is al zo vele malen in deze rubriek gezegd dat de coach niet de man is die Hollands hockey eer aan doet.Hij is weggezakt in provincie hockey. Internationaal moet het roer om en de systemen volgen van andere landen waar een nationaal team vele maanden bij elkaar blijft en niet in club hockey verzand hoe mooi dit ook is.Na rust een armetierig geheel slecht geleid door een captain zonder persoonlijkheid.


Wat vind jij? Praat mee...