Samenvatting Pro League: Groot-Brittannië – Oranje Dames

Bekijk de samenvatting van de Pro League-wedstrijd tussen Groot-Brittannië en de Oranje Dames. Hoewel moeizaam wonnen de Nederlandse dames uiteindelijk wel met 1-0 door een treffer van Kelly Jonker.


5 Reacties

 1. circlestorm69

  Een samenvatting van net geen 2 minuten die halverwege het 3e kwart begint. Dat zegt genoeg over deze wedstrijd denk ik. En die kans van Zerbo 🙈 Zij is toch goed genoeg om hem in één keer te slaan? Waarom eerst stoppen? Dat kost teveel tijd!

 2. robvisser

  @circlestorm69 Precies. Dat was haar fout. Ze is gewoon zichzelf niet in Oranje. Bij SCHC had ze die gewoon gemaakt. Faalangst misschien? Maar daardoor gaat het juist mis. Ik had gehoopt dat ze meer indruk zou maken bij Oranje (tegen België uit maakte ze wel een prachtige goal), maar ik verwacht nu toch dat Annan voor Kelly Jonker gaat. Die is toch wel een stuk stabieler en lijkt weer scherp.

  1. circlestorm69

   Ik gun het Zerbo zo, maar ben bang dat ze af gaat vallen. Je kon na die gemiste kans van haar gezicht aflezen dat er enorme scoringsdruk op haar staat. Veen of Jonker zullen het dan gaan worden.

 3. lynnBosman

  Tuurlijk had Zerbo die erin mogen slaan, maar laten we ook niet vergeten dat Zerbo de eerste spits was die een corner (een eerdere corner, niet die gevolgd werd door haar gemiste kans) kon forceren tegen de Britten. Ook tegen de Duitsers forceerde ze een corner waar de 2-0 uitviel. Verdedigt ook beter mee dan Matla. Faalangst of misschien denkt ze teveel na? Zerbo is nog jong, misschien krijgt ze nog een kans tijdens de GF om te laten zien of ze thuis hoort op het EK. Zeker eentje voor de toekomst, nu nog met de druk om leren gaan.

 4. jonna

  Goed van Kelly Jonker zij pakt altijd wel een doelpuntte mee


Wat vind jij? Praat mee...