Samenvattingen Pro League – Oranje Dames en Heren in Eindhoven

De Oranje Dames wonnen dinsdagavond alweer hun achtste Pro League duel op rij door Duitsland te verslaan met 2-1 dankzij goals van Frédérique Matla en Caia van Maasakker. De Oranje Heren speelden in Eindhoven in reguliere speeltijd 0-0 gelijk tegen Nieuw-Zeeland, maar pakten uiteindelijk toch nog twee punten door de shoot-outserie te winnen. Bekijk hieronder de uitgebreide samenvattingen!

Nederland (D) – Duitsland (2-1)

Nederland* (H) – Nieuw-Zeeland (0-0) *wns

4 Reacties

1. rudi wortmann

Een wedstrijd duurt 70 minuten. 25 minuten "samenvatting" is geen samenvatting meer, ook geen uitgebreide. Een samenvatting daar haal je alle belangrijke en uitgesproken momenten van een wedstrijd uit. Het rond laten gaan van de bal hoort daar niet in thuis. Graag kijk ik naar een samenvatting met opvallende spelmomenten maar ik ga geen 25 minuten kijken. Ik begrijp niet dat jullie niet gewoon een samenvatting van 4-7 minuten creëren..

2. jehofa95

@rudi gedeeltelijk met je eens, een wedstrijd die een samenvatting van 25 minuten rechtvaardigt mag van mij best 25 minuten duren. Een 0-0 gelijkspel met een oersaaie eerste helft en een matte 2-1 met haast geen hoogtepunten doen dat niet. Ook zie ik de meerwaarde er niet van in om de shoot outs integraal in de samenvatting te zetten.

3. harald-van-horn

Er zou toch eens een keer niets te klagen zijn...

4. Toon Janssen

Heerlijk zo een uitgebreide samenvatting (In plaats van 3 minuten hoogte puntjes). Zo krijg je toch een mooi beeld van de wedstrijd. En wat een hoop kansen zeg. Die moeten er toch een keertje in gaan. Nou tegen België dan maar. Wist je trouwens dat je op je tablet of computer lekker snel door je samenvatting heen kunt scrollen.... voor als je haast hebt.