SHOOT! HWL #10 – ‘Zevende plek is Nederland onwaardig’

Rob Reckers is te gast in deze laatste SHOOT! van 2017. De gelauwerde oud-international analyseert kort het laatste duel van deze HWL Final van Nederland tegen Engeland en overziet het gehele toernooi. Want hoe verklaart onze vaste analist de matige zevende eindklassering van Oranje?

In deze aflevering van SHOOT! speciale aandacht voor Mirco Pruyser. De superspits was voor Reckers dit toernooi het grootste lichtpunt binnen de selectie van bondscoach Max Caldas. Daarnaast roemt Reckers het optreden van de jonge Thijs van Dam en hij geeft zijn mening over de kritiek die dit toernooi op Joep de Mol neerdaalde.

Ook hoor je in deze uitzending hoe Thierry Brinkman vanuit India terugblikt op het toernooi en de leukste InstaStories van de Oranjemannen komen weer voorbij in de rubriek ‘SocialShuffle’. Nadat Reckers zijn voorspelling voor de finale Argentinië – Australië heeft gegeven sluiten Valentin Verga en Robbert Kemperman SHOOT! af met een spannende battle.

Veel kijkplezier!


1 Reactie

  1. Runa Honig

    Wat een zwak toernooi van onze heren. De kloof met de top lijkt groter te worden, in plaats van kleiner. Ik vraag me af of Max Caldas de juiste coach is voor dit team in deze Olympische cyclus. Ik zie weinig progressie. Het lijkt alsof Nederland fysiek te weinig body heeft en de tactische concepten schieten te kort of zijn te weinig op de tegenstander afgestemd. Wordt een tegenstander wel goed gelezen? De selectie van sommige spelers begrijp ik niet. Ik wil niets afdoen aan het talent van joep de mol, maar hij voegt nu nog te weinig toe. Er is ook goed nieuws. Jongens als thierry brinkman en mirco pruyser worden steeds beter en maken echt een ontwikkeling door. En hoe aanwezig kan je zijn door afwezigheid: de waarde van sander de wijn en mink van der weerden is maar weer eens bewezen!


Wat vind jij? Praat mee...