Social Shufffles | Oranje houdt van dieren

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

Oranje houdt van dieren, maar waar zijn de katten??

4 oktober was natuurlijk Dierendag, dus vandaar dat de hele Social Shuffles in het teken staat van topsporters en hun trouwe viervoeters. Onze internationals houden in ieder geval van honden, maar waar is de kattenliefde (die er vast ook moet zijn??)

Balinees chillen met Jeroen en zijn familie!

In Azië zijn dit hele normale taferelen. Man en vrouw op de scooter, hond erbij. Soms nog 2 of 3 kinderen en gaan met die banaan. Dat Jeroen Hertzberger niet vies is van een uitdaging en wat Balinese taferelen, blijkt uit onderstaande prachtige foto, die hij op Instagram postte. We vragen ons alleen af hoe en wie de foto heeft gemaakt!

Jeroen

Hond helpt Bob de Voogd met stofzuigen

Of de hond in onderstaande video van Bob de Voogd nou echt helpt met stofzuigen of zorgt voor nog meer haar in huis, is nog even de vraag. ‘Niet te beroerd om op dierendag gewoon mee te helpen in het huishouden! #baasje 🐶 #dierendag #dog’ is de tekst van de international van Oranje-Rood, dus we gaan ervan uit dat hij er blij mee is!

Schermafbeelding 2016-10-07 om 09.49.05

Michael Jackson

‘Happy Animal Day’ zet Lidewij Welten op haar Instagram, maar helaas staan er ook de hashtags #missyou #buddy #billiejean bij, want helaas doet veronderstellen dat Billy Jean onderhand overleden is. Dat Lidewij moeilijk zonder haar Billy kon is in ieder geval zeker. Naamsuggestie voor de volgende hond: ‘Thriller’.

Schermafbeelding 2016-10-07 om 11.17.18

Bubbels…

Normaal gesproken heeft ‘Bubbels’ een positieve klank. Maar in dit geval gaat het helaas om de overleden hond van een goede vriendin van oud-international Fatima Moreira de Melo. De pijn van het verlies was zo groot, dat vrienden en familie zelfs een heel Bubbles magazine hadden gemaakt voor journalist Antoinette Scheulderman.

Schermafbeelding 2016-10-07 om 12.42.53

Papegaaien in Rio

Behalve goed presteren – Marloes Keetels en Joyce Sombroek speelden een goede Olympische Spelen – hebben de twee Dames ook genoten van de flora en fauna aldaar. In dit geval een papegaai. En is Marloes al benieuwd of ze zo’n papegaai ook niet in Nederland wil houden, als kameraad om tegenaan te praten?

keetels

 

Op naar volgende week
Dat waren de krenten uit de dierenpap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooi OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten onder dit bericht.

Volg OranjeHockey via social!
Je kunt OranjeHockey volgen op Twitter, Instagram, Facebook en TumblrAls eerste op de hoogte? Download de OranjeHockey app. Dichtbij Oranje.


Wat vind jij? Praat mee...