Social Shuffles | Business class naar Vegas en chillen in Aus

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

Eerst het strand, dan pas het ziekenhuis

Voor het eerst in haar leven heeft Joyce Sombroek tijd voor een hele grote reis en daar maakt ze dus optimaal gebruik van. Ze vloog naar Brisbane om daarna te gaan chillen aan de Australische oostkust, voordat ze coschappen gaat lopen in Sydney. En wat een pareltjes zijn er daar! Van Fraser Island tot Noosa tot Byron Bay. En Joyce maakt het allemaal mee. En dat rijmt. Toevallig.

Jioyce Sombroek

Ook Margot gaat Down Under!

De foto die je hieronder ziet werd gepost door de immer vrolijke Margot van Geffen. Dat moet een van de laatste foto’s van haar zijn dat ze nog op Nederlandse bodem is gespot. Want ook zij is al gesignaleerd – via via – in het Australische Cairns, waar ze na een stop in Sydney heen vloog. Na de lange voorbereiding op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro, kwam meteen de competitie. Dus is er eindelijk even wat tijd voor onze roodharige om eens uit te rusten.

Margot van Geffen

Naar Vegas om te trouwen, of te gokken??

What happens in Vegas, stays in Vegas. Dat is de uitdrukking. En zo te zien gaan onze oud-internationals  Ellen Hoog en Naomi van As – snik, het zijn nu echt oud-internationals – dat waarmaken aan de foto’s te zien. Eerst highroller Dan Bilzerian style lekker business class – oh nee Bilzerian heeft zijn eigen privévliegtuig – naar Vegas vliegen, om daar de bachelorette uit te hangen. En Ellen mag dat, want zij gaat komende zomer trouwen met haar grote liefde Kelvin. Geniet ervan dames! Enne, wat daaro gebeurt, blijft daar.

Ellen Hoog business class

 

Vegas

Maatjes Maria en Xannie

Omdat de winterstop is aangebroken, mogen de teugels even gevierd worden. Er is weer meer tijd voor wat feestjes en gezelligheid. En wat is er leuker dan op de Instagram van onze prachtige Maria Verschoor een foto aan te treffen met haar maatje Xan de Waard, ‘Xannie’ for friends. Niets toch? Want deze jonkies zijn toch een plaatje zo samen. Zeker nu het om een verrassingsfeestje voor Maria Verschoor blijkt te gaan.

Xan en Maria

Vals zingen

Zelfs nu onze keepster Joyce aan de andere kant van de wereld is, heeft ze nog tijd om aan Oranje te denken. Het tekent de perfectionistische multitasker die zij is. En ook zij mist – net als wij – al die gestopte internationals, maar zo gaat dat soms in een post-olympische cyclus. Joyce vond het een eer om met Ellen, Naomi en Maartje het volkslied te zingen. Het grappige aan onderstaande post is nog het meest het droge commentaar van middenvelder Carlien Dirkse van den Heuvel, die ‘Eindelijk krijgen je oren rust’ #altijdvals eronder heeft getypt. En die droge humor kunnen we wel waarderen, Carlien.

Vals zingen

Maartje Paumen week is voorbij

Vorige week stonden de Social Shuffles in zijn geheel in het teken van het afscheid van Maartje Paumen. En alle reacties hebben ook echt wat betekend voor onze gestopte aanvoerster. ‘Het zou zonder jullie steun niet hetzelfde zijn geweest. We’ll meet again’ geeft Maartje onder andere als commentaar.

Maartje Paumen

 

Volg OranjeHockey via social!
Je kunt OranjeHockey volgen op Twitter, Instagram, Facebook en TumblrAls eerste op de hoogte? Download de OranjeHockey app. Dichtbij Oranje.


Wat vind jij? Praat mee...