Social Shuffles | Wat een goed stel!

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

Gouden WK-ploeg van 2006 – zoek de verschillen!

Afgelopen week was het tijd voor de wereldkampioenen van Madrid in 2006 om 10 jaar na dato met dezelfde groep bij elkaar te komen. Met alle vrolijke posts en foto’s (onderstaande is van de instagram van Kim Lammers, red.) was het in ieder geval duidelijk dat er een band voor het leven is geschapen tussen de wereldkampioenen, waarvan de meesten 2 jaar later ook olympisch kampioen werden in Peking. Zoals voetbalcommmentator Theo Reitsma zou zeggen: ‘Wat een goed stel!’.

Oranje Challenge

Zoek trouwens naar de mooie en subtiele verschillen tussen de teamfoto van afgelopen zaterdag en die van 10 jaar geleden. Kun jij alle namen zo uit je hoofd opnoemen? Dan is het misschien ook tijd voor je om de Oranje Challenge – nieuw in de OranjeHockey app – te proberen!

2006:

teamfoto

De wereldkampioenenn in 2006 in Madrid

2016:

Kim Lammers Madrid

De wereldkampioenen 10 jaar later!

Rabo Hockey Fandag

Afgelopen zaterdag was niet alleen het weerzien van oude vrienden en hockeymaten. Nee, het was ook de dag dat heel veel jonge Oranjefans (600!!) en alle internationals elkaar troffen in Tilburg voor de Rabo Hockey Fandag. Aanvoerder Robert van der Horst had wel een hele bijzondere oefening bedacht om de kids mentaal scherp te houden. En uiteraard was het ook selfietime met de jeugd. Zoals internationals Glenn Schuurman, Pirmin Blaak en Margot van Geffen merkten. Ook Robbert Kemperman en Valentin Verga werden omsingeld door alle enthousiaste kids!

Robert van der Horst slaan fandag

Margot van Geffen

Robbert Kemperman

Healthgoeroe Ellen Hoog

Waar heeft onze Ellen Hoog geen verstand van? Met 2 gouden olympische medailles op zak en een trouwerij op komst, presenteert ze maandag alweer haar 2e boek. Waar haal je al die tijd vandaan om in een olympisch jaar dan ook nog een boek te schrijven? Hoe dan? En dan blijkt dat de hamburgers die Ellen maakt, niet van vlees te zijn, maar van …??

Ellen Hoog boek

Het enorme ego van Sander de Wijn

Dit is natuurlijk een grapje als subtitel. Want Sander kennende, valt het met de grootte van zijn ego wel mee. Maar we kunnen ons voorstellen dat hij apetrots was toen hij zichzelf in hartje Utrecht tegenkwam bij de bushalte. Zoals hij ook al eens met z’n maatje Robbert Kemperman heel lang groot op Schiphol hing. Probeer dan maar eens bescheiden te blijven!

Sander de Wijn

Op naar volgende week

Dat waren de krenten uit de sociale pap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooi OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten onder dit bericht.

Volg OranjeHockey via social!
Je kunt OranjeHockey volgen op Twitter, Instagram, Facebook en TumblrAls eerste op de hoogte? Download de OranjeHockey app. Dichtbij Oranje.


Wat vind jij? Praat mee...