Social Shuffles | Internationals in het buitenland

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

Jorrit in India

Veel van onze internationals zitten momenteel in het buitenland. Bijvoorbeeld Jorrit Croon, die met Jong Oranje het wereldkampioenschap onder 21 speelt in Lucknow in India. De HGC’er hoeft zijn familie niet te missen aan de andere kant van de wereld, want – vanuit uit – spreekt hij ze via FaceTime.

View this post on Instagram

FaceTime met de leukste 😍❤️ #family

A post shared by JORRIT CROON (@jorritcroon) on

Aussie Joyce

Joyce Sombroek heeft het zo te zien goed naar haar zin in Australië. En terecht, in zo’n prachtige omgeving.

Bob met de trein

Bob de Voogd is met zijn vriendin op vakantie in Sri Lanka en zij maakten deze gezellige foto. Zou de Sri Lankaanse dienstregeling hen wel op tijd op de blek van bestemming hebben afgezet?

Maria en Marloes en Thailand

Vriendinnen Marloes Keetels en Maria Verschoor kozen voor een reis naar het prachtige Thailand. Voor dit kiekje met peace-tekens werden ze geïnspireerd door twee Chinese dames.

Margot van Geffen in Australië

Margot van Geffen stond extra vroeg op om de unieke zonsopgang vanaf Mount Warning, in oost Australië, te kunnen aanschouwen. Ze had er zelfs een flinke klim voor over.

 

Eva de Goede mist haar vriendinnen

Eva de Goede moeten we natuurlijk al veel langer missen door haar verblijf in het buitenland. Vrijdag liet de middenvelder weten haar vriendinnen van Amsterdam, Jacky Schoenaker, Judith Zeevenhoven en Kitty van Male, te missen.

View this post on Instagram

Mis jullie!

A post shared by • Eva de Goede • (@degoedeeva) on

 

 

….En werkpaarden

En terwijl veel van hun collega’s lekker toeven in het buitenland, spelen Carlien Dirkse van den Heuvel en Michelle van der Pols een pittig potje squash. Wie er gewonnen heeft, wordt ons niet duidelijk, maar het ziet er naar uit dat de dames het naar hun zin hadden.

 

Op naar volgende week

Dat waren de krenten uit de sociale pap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooi OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten onder dit bericht.

Volg OranjeHockey via social!
Je kunt OranjeHockey volgen op Twitter, Instagram, Facebook en TumblrAls eerste op de hoogte? Download de OranjeHockey app. Dichtbij Oranje.


Wat vind jij? Praat mee...