Social Shuffles | Nick en Simon, dopingcheck en verkleedpartij

 

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

 

Hoe dichter Rio nadert, hoe minder de Heren en Dames van Oranje delen via social. Wel logisch, want de focus ligt hoe langer hoe meer op de sportieve prestaties die daar geleverd moeten worden. Toch wisten we nog wat leuks voor je te vergaren.

Trainen met Nick en Simon

Het grootste nieuws op social was de afgelopen week toch wel het gastoptreden van Nick en Simon, dat lustig gedeeld werd, onder andere door Naomi van As. Beide zangers mochten meetrainen met de dames en Nick was daar danig trots op lazen we ook op Instagram: ‘Wat een eer! We mochten vandaag meetrainen met de hockeydames. Weliswaar lichte spierpijn, maar zwaar onder de indruk van deze meiden!’

naomi_nick_en_simon_12_juli

Dopingcontrole met Joyce

Op Papendal, de uitvalsbasis van de OranjeHockey Dames en Heren, was het de afgelopen week tijd voor training én dopingcontrole. Ook Joyce Sombroek was 1 van de gelukkigen die een plasje moest inleveren. Het woord ‘dopingcontrolestation’ kan ze mooi meenemen naar Rio, om te scoren met een potje Wordfeud tussen de wedstrijden door #triplewordcount.

joyce_sombroeck_dopingcontrole_7_juli

De ‘halfie’ van Sander

Zou dit een nieuwe hype kunnen worden op social? Sander de Wijn is zó blij met zijn nieuwe haar na een bezoek aan zijn kapper, dat hij maar een halve selfie (‘halfie’) van zijn gezicht aan ons doortwitterde. Hype of niet, met deze coupe kan Sander weer even vooruit op het veld én daarbuiten.

sander_de_wijn_nieuw_haar_8_juli

Proefdraaien met Robert en Jaap

Je kent misschien de rubriek Kamervragen van OranjeHockey, waarin we steeds 2 speler-roomies aan je voorstellen op hun hotelkamer. Robert van der Horst en Jaap Stockmann zijn zó gecharmeerd van dat concept dat ze op twitter voor zichzelf begonnen zijn met een uitgeklede versie. Kamervragen Light zeg maar. Of zouden ze gewoon een leuk plaatje met ons delen vanuit hun hotel in Düsseldorf, waar ze dit weekend twee interlands spelen tegen Groot-Brittannië en Duitsland? Wie zal het zeggen…

robert_van_der_horst_rio_kamertje_13_juli

Verkleedpartijtje

Naomi’s Nick en Simon tweet mocht dan het grootste nieuws op social zijn, deze re-tweet van Ellen Hoog is met afstand de vrolijkste. Deze kampioenen in de dop hebben zich voor een verkleeddag op school omgetoverd tot jonge versies van Naomi van As en Ellen zelf. Heerlijk, die vrolijke koppies en een uitstekend idee. Een dikke 10 voor de uitvoering!

ellen_hoog_verkleedpartij_13_juli

Op naar volgende week

Dat waren de krenten uit de pap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooi OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten onder dit bericht.

Volg OranjeHockey via de app en social!

Als eerste op de hoogte? Download de OranjeHockey app. Dichtbij Oranje. Je kunt OranjeHockey ook volgen op Twitter, Instagram, Facebook en Tumblr.


Wat vind jij? Praat mee...