Social Shuffles | Oranje aan het pokeren?

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

Pokerende Oranje Dames

7 serieus kijkende vrouwen aan een ronde tafel, loerend naar hun kaarten, met een zonnebril op. Het zou zomaar een pokertafereel kunnen zijn, maar de foto die Margot van Geffen postte deze week was een terugblik op een weekendje in het Portobello Resort in Rio de Janeiro, net voor de Olympische Spelen. En het spel was geen poker, maar boerenbridge. Vertel het ons maar, is dat juist makkelijker of moeilijker dan poker? Meer of minder bluffen?

Margot

Wat is Caia aan het doen?

Ok, onderstaande foto is een #TBT Throwback Thursday – houden jullie ervan of kunnen jullie dat niet uitstaan?? – en er gebeurt nogal veel in de foto. Uiteraard zien we de beeldige international Caia van Maasakker op de foto. Het is een soort zwembadfeest. Je kunt er liggen op een kopie van My Little Pony. De zus van Caia ziet er ook mooi uit. De andere mensen op het feest lijken zich ook te vermaken. Tijd eigenlijk om komende week uit te zoeken wat voor feestje dit eigenlijk was en Caia eens om opheldering te vragen.

Caia

Den Bosch de gekste!

Waar we de afgelopen weken nogal eens de internationals in Amsterdam met elkaar lol zagen hebben in Social Shuffles, was deze keer toch echt het Zuiden van het land aan de beurt. Aanvoerster Maartje Paumen moest even posten hoe Lidewij Welten, Margot van Geffen en Paumen zelf ergens de slappe lach om hebben. En volgens mij zien we daar Vera Vorstenbosch en Ireen van den Assem van Den Bosch ook hard mee lachen.

Maartje paumen

Lauren Stam heeft smaak!

Lauren Stam viel dit jaar helaas net af voor de selectie van de Olympische Spelen. Maar misschien keert de speelster van Amsterdam straks wel weer terug in de selectie richting het EK in Amsterdam. Ze stuurde even een foto van haar huis aan de Amstel het internet op en we zijn bij OranjeHockey nogal impressed! Deze foto kan zo in het blad VT Wonen (behalve die lamp links). Dus na haar hockeycarrière kan Lauren sowieso al als interieurontwerpster aan de slag!

Lauren Stam

Mink creëert meer Minks!

Deze week legde strafcornerkanon Mink van der Weerden vanuit de KNHB Academie aan een grote groep liefhebbers op hockeyclub Amsterdam uit hoe je de sleepcorner het beste uit kunt voeren. Stap voor stap, met geduld, liep hij door het proces en dat deed hij heel erg goed. OranjeHockey was erbij en leerde welke fasen er allemaal zijn in de sleepcorner. Binnenkort kun je daar ook een artikel over verwachten op de OranjeHockey app. Voorlopig moeten jullie het met de foto’s doen van Mink die heel strak uitlegt hoe je die bal nou met meer dan 100 kilometer per uur in de kruising legt. Want daar droomt iedereen toch van!!

Mink

Op naar volgende week
Dat waren de krenten uit de dierenpap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooi OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten onder dit bericht.

Volg OranjeHockey via social!
Je kunt OranjeHockey volgen op Twitter, Instagram, Facebook en TumblrAls eerste op de hoogte? Download de OranjeHockey app. Dichtbij Oranje.


Wat vind jij? Praat mee...