Social Shuffles | Humberto-Pilates, Boxing Day en Finding Anne

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

Er gebeurde op het gebied van social media relatief weinig de afgelopen week. Zowel bij de Heren als de Dames. Misschien had dat te maken met de stage in Ierland waar de Heren vol voor gingen en het feit dat het voor de Dames een spannende week was in afwachting van de selectie voor Rio door coach Alyson Annan. Toch wisten we er nog enkele aardige updates voor je uit te pikken.

Pilates met Humberto

Allereerst was daar de tweet met foto van Michelle van de Pols. Daarop zien we de OranjeHockey dames druk met een sessie Pilates onder leiding van niemand minder dan tv presentator Humberto Tan. Wel jammer dat die maar half in beeld staat, maar goed, het gaat ons hier natuurlijk ook vooral om de spelers. Blijkbaar ging het erg relaxed aan toe, wat Michelle deed besluiten om aan haar bericht de hashtag #siestatime toe te voegen.

michelle_vd_pols_pilates_humberto_tan_2_juli

Boxing Day

Een dag later is het boxing day voor Jaap Stockmann. Hem komen we op Instagram al sparrend tegen in de boksring van Fota Island Resort, samen met collega en team captain Robert van der Horst. Zo te zien heeft Jaap zijn opponent net een flinke draai om de oren gegeven. Maar het kan zo maar zijn dat Robert die slag vakkundig wist te ontwijken of af te weren, want verdedigen is tenslotte zijn stiel.

Jaap_Stockmann_boksen_met _robertvanderhorst _3juli

Voetbal met Carlien

Als Carlien Dirkse van den Heuvel voetbal kijkt, dan gaat ze daar helemaal in op. Zo ook op 3 juli, toen IJsland tegen Frankrijk moest in de kwartfinale van het EK in het Stade de France. Dankzij haar kunnen we niet alleen het scoreverloop op de voet volgen via twitter maar weten we ook meteen naar welk team haar voorkeur uit ging in deze wedstrijd. Hier hadden de hashtags #soccerpassion en #iceland4ever prima bij gekund wat ons betreft.

carlien_ijsland_voetbal_3_juli

Finding Anne (at the bios)

En daar hebben we ook Anne Veenendaal weer. Die plaatste op 3 juli een update over haar bezoekje aan de bioscoopfilm Finding Dory, het vervolg op Finding Nemo. Daar heeft ze – zoals aan de hashtag te zien is – dik 13 jaar op moeten wachten. Anne was toen nog maar 7 jaar oud. Ze werd dan misschien nu niet geselecteerd voor Rio, maar is dus nog zó jong, dat een selectie er over 4 jaar voor haar best wel in kan zetten.

anne_veenendaal_findingdora_3_juli

Golfen met de boys op Cork

We sluiten een week social af met een tweet van Robbert Kemperman en eentje van Sander de Wijn over hetzelfde onderwerp, die beiden ook nog eens mooi onder elkaar op onze timeline verschenen. Handig want zo krijgen we een mooi totaalplaatje voorgeschoteld met daarbij ook nog Rogier Hofman, Robert van der Horst en Jaap Stockmann herkenbaar in beeld. De Road to Rio? Die loopt bij Oranje over Ierse groene velden!

Kemperman_de_wijn _golf_cork_6juli

Op naar volgende week

Dat waren de krenten uit de pap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooi OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten onder dit bericht.

Volg OranjeHockey via social!

Je kunt OranjeHockey niet alleen via de app volgen, maar ook op Twitter, Instagram, Facebook en Tumblr.


Wat vind jij? Praat mee...