Social Shuffles | Pingpong, regenmutsen en een Nederlandse Belg

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

Pingpong

We beginnen het overzicht van de leukste Oranje socials deze keer met een tweet van Ellen Hoog. Die had samen met Naomi van As op 17 juni tijd voor een beetje ontspanning in de vorm van een potje tafeltennis tegen teamgenoten Maartje Paumen en  Margot van Geffen. ‘Wie zou er gewonnen hebben?’ valt er te lezen in het volledige bericht op haar website waar ze naar verwijst. De foto spreekt wat dat betreft boekdelen denken wij.

Ellen_Hoog_tafeltennis_17_juni

 

Golden Girl

We komen Ellen Hoog een paar uur later nóg een keer tegen, nu met een re-tweet van Vogue Nederland. Wat blijkt? Ellen heeft voor dat fashion magazine aan een ‘Golden Girls’ photoshoot meegedaan. Ze licht met haar tweet vast een tipje van de sluier op van wat we daar kunnen verwachten. Als je deze link volgt dan kun je ook nog een filmpje bekijken van hoe het er tijdens de fotosessie achter de schermen aan toe ging.

Ellen_Hoog_Vogue_17_juni

Carpoolen

Over naar de Heren, want die zitten ook niet stil natuurlijk. In dit geval letterlijk, want Sander de Wijn twittert op 18 juni een selfie vanuit de auto, terwijl teamgenoot Bjorn Kellerman al rijdend achter het stuur zit. Beiden hebben op dat moment net ‘2 mooie maar zware dagen’ training op Papendal achter de rug. Op naar de volgende hockey-afspraak!

sander_de_wijn_bjorn_kellerman_smiles_18juni

 

50 caps!

Weer een dagje later is er reden voor een feestje: Michelle van der Pols viert dan namelijk met een enigszins ‘blurry’ groepsselfie dat zij alweer 50 caps op haar naam heeft staan in het shirt van Oranje. Zelf vindt ze dat een hele eer, haar teamgenoten op de foto zijn vooral heel blij voor en trots op Michelle. Reden om haar vanaf deze plek nogmaals van harte te feliciteren.

michell_vd_pols_50caps_19_juni

 

Regenmutsen

Op 20 juni komen we – net als een week eerder – weer een leuke foto tegen van team arts Conny van Bentum. Zij nam de spelersgroep tussen de bedrijven door voor de lens, onderweg naar ’the pitch’ tijdens het Champions Trophy toernooi in Londen. Dat het in die stad met regelmaat regent wordt door Conny mooi geïllustreerd met al die witte regenmutsjes.

Conny_van_Bentum_regenkapjes_20juni

Nederlandse Belg?

En zo zijn we alweer aan het einde gekomen van dit overzicht. Maar we sluiten dat niet af voordat we de re-tweet van Sander Baart met je gedeeld hebben. Die werd door Helden Magazine geïnterviewd en gefotografeerd voor een mooi familieportret. Het intrigerende? Sander blijkt eigenlijk een Belgische Nederlander of een Nederlandse Belg te zijn. Kwestie van perspectief.

sander_baart_helden_magazine_23juni Twitter

 

Op naar volgende week

Dat waren de krenten uit de pap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooi OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten in de commentaarbox onderaan dit bericht.

Volg OranjeHockey via social!

Je kunt OranjeHockey niet alleen via de app volgen, maar ook op Twitter, Instagram, Facebook en Tumblr.

 


Wat vind jij? Praat mee...