Social Shuffles | Robbert Kemperman droomt weg

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

Robbert Kemperman heeft zeer menselijke trekjes

‘Zo lekker gewoon gebleven,’ is de opmerking van Joost van de Vijfeijken, de spits van Pinoké, die in de jeugd van Union met Robbert Kemperman speelde, op onderstaande Instagram-post. Ook teamgenoot Quirijn Caspers van Kampong vraagt zich af wat er allemaal aan de hand is met Kemperman. Onze handige middenvelder stuurde nog een denkwolkje bij deze post, dus we zijn erg benieuwd waar hij allemaal over aan het nadenken is. Dat hij met het openbaar vervoer reist vinden we natuurlijk niet meer dan normaal. Of?

Robbert Kemperman

Maartje Paumen gaat los in Berlijn

‘Wat een bewogen jaar was het’. Dat soort teksten zullen de komende weken weer in veelvoud over ons heen worden gestrooid bij de verschillende terugblikken van het afgelopen jaar. In het geval van de ex-aanvoerster van Oranje, Maartje Paumen, is het heel erg wáár. Ze richtte zich nog één keer op, zette alles op alles om te shinen in Rio de Janeiro. Twijfelde daarna over haar interlandcarriere, leek door te gaan en stopte toen toch bij Oranje (snik). Ze gaf al eerder aan dat alles wat ze doet in het leven ‘maximaal’ doet. En nu was ze maximaal aanwezig in Berlijn. Veel plezier Maartje, je hebt het verdiend!

Maartje Paumen

Komt Eva terug?

Eva de Goede is alweer een tijdje weg, maar is nog wel heel actief op social media. Nu verkeert ze al in de kerstsferen, zoals wij allemaal natuurlijk. De vraag die blijft opborrelen bij elke post die de middenvelder de wereld in slingert: keert Eva de Goede straks terug in Oranje?

Eva e Goede

Nummer 10 en nummer 14 hebben de toekomst

De nummer 10 en nummer 14 van Jong Oranje beginnen vandaag aan het WK. Allebei hebben ze al interlands gespeeld met Oranje. Het zijn Jorrit Croon en Thierry Brinkman, met een interessante foto in het hotel in India. Dit zijn de spelers die de meest felbegeerde rugnummers hebben binnen de selectie en onder andere de jongens die het voortouw moeten nemen. En ze slapen ook nog bij elkaar op de kamer. We wensen jullie en het hele team heel veel plezier en succes daar!

Croon en Brinkman

Trots op zilver!!

Aanvoerster Maartje Krekelaar van de Jong Oranje Dames was ’trots op dit mooie team’ na een schitterend WK in Chili. Waar Argentinië voor de komende jaren in ieder geval een geducht concurrent lijkt, na hun zege in de finale op Jong Oranje. De reactie en de gevoelens lijken heel erg op…nou ja misschien weten jullie waar het gevoel van de Oranje talenten in zekere zin lijkt op die van het Grote Oranje in Rio de Janeiro. Zilver kan ook mooi zijn en daar mag je met je team trots op zijn!! Maar goud blijft het mooist helaas.

Maartje Krekelaar

Op naar volgende week

Dat waren de krenten uit de sociale pap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooi OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten onder dit bericht.

Volg OranjeHockey via social!
Je kunt OranjeHockey volgen op Twitter, Instagram, Facebook en TumblrAls eerste op de hoogte? Download de OranjeHockey app. Dichtbij Oranje.


Wat vind jij? Praat mee...