Social Shuffles | Oranje Dames-reünie en Sander Baart bevrijd

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

Help. SOS. Help. SOS. Sander Baart.

‘Een administratieve fout’. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt en dit was een kapitale met een hoofdletter K. Sterspeler Sander Baart – doorgewinterd international – bleek niet ingeschreven voor de Belgische competitie door zijn nieuwe club Royal Antwerp, waar nota bene zijn broer Jeroen coach is. Dus kwam er actie en een smeekbede naar de Belgische hockeybond. Onder het mom ‘Free Sander Baart’ werd er creatief gefotoshopt met tralies en werd er een Facebook groep in het leven geroepen, met als doel om Baart weer te laten spelen.

Free FB Sander
Sander Baart

Radeloos

De massale bijval vanuit alle hoeken van de hockeywereld deden de international goed, bleek op Twitter. Hij bedankte alle mensen die hem steunen in deze hele zware tijd. Want Antwerpen is zijn stad. Gesetteld, getrouwd en alles. Dus wat moest hij dan? Ergens anders hockeyen?

Sander Baart twitter

Komt tijd, komt raad

Probeer maar eens in september een nieuwe club te zoeken. Dat is alleen te doen als je een fenomeen bent als Sander Baart. Want snel was er witte rook. Niet uit Rome, maar uit Barcelona. En bij een gerenommeerde club: Real Club de Polo. Omdat Baart niet permanent naar Barcelona verhuist, bouwt hij het komende jaar in ieder geval de nodige airmiles op. De soap is in ieder geval ten einde en we wensen onze international sportief succes in Spanje, in het jaar dat Oranje zich voorbereidt op het EK in eigen land. Sander sliep nog net niet zijn halve leven in een Real Club de Polo pyjama, maar zal wel ‘met heel veel trots’ het shirt dragen van de club uit Spanje, blijkt uit zijn positieve bericht op Facebook.

Sander Baart klaar

Kinderen helpen

Terwijl Sander van Oranje hectische weken meemaakte, had die andere Sander van Oranje het wat makkelijker. Samen met teamgenoot van Kampong Bjorn Kellerman nam Sander de Wijn even rustig de tijd om voor de stichting Sport Helpt de zieke Naomi te bezoeken in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. De foto zegt alles en we hopen dat jullie bezoek heeft geholpen!!

Kellerman en Sander de Wijn

Heimwee

Ok. We hadden onszelf voorgenomen om met OranjeHockey niet te blijven terugblikken op de Olympische Spelen op Rio, maar DE DAMES VAN ORANJE DOEN DIT WEL ELKE WEEK DUS WAAROM WIJ OOK NIET??!! Dus daar gaan we. Buckle up. 

Big Fish

Ellen Hoog mist haar maatjes nog steeds, bleek op Instagram. Zie de foto van The Big Three, zoals we Maartje Paumen, Naomi van As en Ellen Hoog maar even noemen. Met als hashtags o.a.: #zwartwit #ziejedekleurvandemedailleniet.

Hebben jullie ooit Big Fish gezien? Een vrolijke film, waarin de boodschap de volgende is: elkaar mooie verhalen vertellen is soms leuker dan de werkelijkheid. Dus als wij deze zwartwit foto bekijken, beelden wij ons ook in dat het goud is.

Big 3

 

Hashtag spelletjes

Afgelopen woensdag was het weer zover. Het was tijd voor een Oranje-reünie van de Dames. Nou krijgen wij het idee dat het ongeveer elke week Oranje Dames-reünie is, en dat vinden wij schitterend. Wat een team! Deze keer werd er lekker gegeten in Amsterdam-Zuid en aan de gezichten te zien was het weer een dolle boel. En zoals het een team betaamt, worden er afspraken onderling gemaakt. Dat is dus niet alleen OP HET VELD zo, maar ook BUITEN HET VELD.

We gaan naar Thé Dansant 

In dit geval afspraken voor de hashtags op Instagram. #wegaannaartd #intenue en nog iets met #caiaissingle (ho wacht, is de schitterende Caia van Maasakker single? Dat worden een aantal extra toeschouwers als de veelscorende Caia weer in Bilthoven bij haar club SCHC te bewonderen is en er een Thé Dansant – een danspartijtje is) werden massaal door onze nationale trotsen gehashtagd in onderstaande posts van Margot van Geffen, Joyce Sombroek en Naomi van As. Nou is aan jullie de vraag wat die hashtags nou precies betekenen, dan gaan wij het met OranjeHockey voor jullie achterhalen, en komen we volgende week met de antwoorden op #dezemoeilijkevragen #aldiehashtags #wegaannaaramstelveen #opnaarhetek #enhopelijklezenjullie #dezesocialshufflesweermetplezier #groetjesvanderedactie.

Margot kastjes

 

Naomi kastjes lichter
Joyce kastjes

Op naar volgende week
Dat waren de krenten uit de pap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooi OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten onder dit bericht.

Volg OranjeHockey via social!
Je kunt OranjeHockey volgen op Twitter, Instagram, Facebook en TumblrAls eerste op de hoogte? Download de OranjeHockey app. Dichtbij Oranje.


Wat vind jij? Praat mee...