Social Shuffles | Standwerkers, Rio-geluk en Keepers Carpool

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

Gentleman Sander

We beginnen het wekelijkse social media-overzicht met Sander de Wijn. Die kwam tijdens de wedstrijden in de Rabo Super Serie in Assen zijn verplichtingen na om ook buiten het veld een echte gentleman te zijn. Dat betekent aandacht voor de jongere fans én natuurlijk even goed in de lens kijken voor een charmant fotomomentje.

sander_de_wijn_24_06_fans

 

Standwerkers Ellen en Naomi

Ondertussen liepen Ellen en Naomi stage in een mobiele juicebar in Londen. De dames speelden daar het Champions Trophy toernooi. Lekker gezonde drankjes maken dus met vers fruit. De foto is gemaakt na de laatste, gewonnen poulewedstrijd tegen Argentinië. De extra vitamientjes konden een nederlaag in de finale een dag bijzonder genoeg niet voorkomen.

ellen_hoog_juicetruck_25_06

Euforisch over Rio

Bij de heren stond de afgelopen week natuurlijk in het teken van de selectie voor de Olympische Spelen in Rio. Bondscoach Max Caldas had onder andere goed nieuws voor Jorrit Croon, de Benjamin van het team. Hoe blij die daarmee was kun je zien in onderstaand fotomoment, als hij gefeliciteerd wordt door teamgenoot Glenn Schuurman, die zelf ook mee mag naar de Spelen.

 

Glenn Schuurman_jorrit_croon_26_06

 

Synchroonrekken

Teamarts Conny van Bentum bleef ook leuke plaatjes twitteren vanuit Londen. Vorige keer waren het de regenkapjes, ditmaal een vrolijke foto van Anne Veenendaal en Larissa Meijer in voorbereiding op een training. Beide dames zijn niet alleen keeper, maar hier tijdens het spieren oprekken ook nog eens elkaars spiegelbeeld.

conny_van_bentum_rekken_26_06

Busje komt zo

Nee, dat busje was er al. Dat stond namelijk klaar om het radio-interview dat Robert van der Horst met NPO1 had te faciliteren. Dus: als je altijd al hebt willen zien hoe zo’n mobiele studio er van binnen uit ziet, dan mag je de aanvoerder van het Nederlands OranjeHockey team bij deze eeuwig dankbaar zijn voor zijn tweet.

robert_van_der_horst_mobile_studio_29_06

Keepers Carpool

We ronden deze Social Shuffles af met een tweet van keeper Joyce Sombroek. Haar kwamen we op 29 juni tegen in de auto op weg naar – hoe kan het ook anders – keeperstraining in Bilthoven. Handig dat dan ook naaste collega’s Anne Veenendaal (achterbank) en Larissa Meijer met je meerijden. Kun je meteen werkoverleg houden.

 

joyce_sombroek_auto_30_06

Op naar volgende week

Dat waren de krenten uit de pap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooi OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten onderaan dit bericht.

Volg OranjeHockey via social!

Je kunt OranjeHockey niet alleen via de app volgen, maar ook op Twitter, Instagram, Facebook en Tumblr.

 


Wat vind jij? Praat mee...