Social Shuffles | Saté, style en Londen

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken wekelijks de leukste berichten voor je uit in de Social Shuffles van OranjeHockey.

Sateetjes

We beginnen met een lekkere binnenkomer van Naomi van As. Die had een barbecue in de tuin met haar familie, alwaar saté op het menu stond. Inderdaad lekker eten voor alles dat nog op de kaart staat qua training en wedstrijden op hockeygebied richting Rio (nog  49 dagen!). naomi_van_as_11_juni_2016_sate

Foto: @naomivanas

Gezellige boel

Aanvoerder Robert van der Horst liet ook van zich horen. Hij werkte in het weekend een dubbeltraining af met zijn teamgenoten, op Hockeyclub Klein Zwitserland in Den Haag. Dat gebeurde, zoals we op de foto kunnen zien onder de goedkeurende ogen van een grote groep jonge en aandachtige Haagse hockeyfans.

robert_van_der_horst_12 juni_2016_training_HCKZ

Foto: @Horst24

Gewichtige zaken

Verdediger Sander de Wijn zocht weer wat later in de week zijn heil in het krachthonk van Papendal, ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland van 21 juni. Hij probeert daarbij met de getoonde backsquats duidelijk de limiet op te zoeken, maar heeft de boel zo te zien vooralsnog prima onder controle. 

sander_de_wijn_14_juni_gewichtig

Foto: @DeWijn10

Style matters!

Dezelfde dag rapporteert Xan de Waard via een retweet van het blad Helden over haar interview en fotosessie in dat blad. Zij deed dat samen met haar mannelijke collega Robbert Kemperman. Beiden zien er op de foto goed gesoigneerd uit en hebben bovendien genoeg interessants te melden. Maar lees dat zelf maar na op de Helden-website.

kemperman_dewaard_14 juni_2016_mode

Foto: @HeldenMagazine

Naar grote hoogte

De Oranje Dames stegen op 15 juni alvast naar grote hoogte tijdens het vertrek per vliegtuig van het team naar Londen, voor twee wedstrijden om de Champions Trophy. Met Naomi van As aan boord weet je dan zeker dat er een leuke tweet volgt. We werden op onze wenken bediend met deze foto van haar én haar olijk kijkende teamgenoot Frederique Derkx en natuurlijk bondscoach Alyson Annan.

naomi_van_as_15_juni_2016_vliegtuig

Foto: @naomivanas

Karren maar

We sluiten het overzicht af met een retweet  van Maartje Paumen. Zij maakte met collega Naomi van As het Olympische Park in Londen na een training onveilig in iets dat verdacht veel lijkt op een karretje dat hoort bij die ándere sport waar stokken en een bal worden gebruikt. Met dank aan team arts Conny van Bentum voor het originele twitterbericht.

Conny_van_Bentum_15_juni_2016_golfkarretje

Foto: @connyvb4

Op naar volgende week

Dat waren de krenten uit de pap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooie OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten onder dit bericht.


Wat vind jij? Praat mee...