Stemming FIH Awards 2019 sluit morgen: stem vandaag nog!

Vandaag is de laatste dag van de online verkiezing voor de FIH Hockey Awards 2019. Oranje-internationals Eva de Goede en Frédérique Matla maken kans op de FIH Player of the Year Award, terwijl Jonas de Geus en opnieuw Matla zijn genomineerd in de categorie Rising Star.

Hockeyfans die nog niet gestemd hebben kunnen dat vandaag nog doen via de website van de FIH. De winnaars van de eervolle prijzen worden in februari door de wereldhockeybond bekendgemaakt.

Bij de FIH-verkiezing tellen de stemmen van de nationale bonden (aanvoerders en coaches) voor vijftig procent mee. De inbreng van de overige hockeyers en hockeyfans over de hele wereld bepalen 25 procent van de uitslag, net als de stemmen van de diverse media.

In 2018 wonnen Eva de Goede en de Belg Arthur Van Doren de belangrijkste individuele prijzen in het internationale hockey. Bij de Rising Stars ging de titel naar de Argentijnse Lucina von de Heide en de Belg Arthur de Sloover. Vincent Vanasch (België) en Maddie Hinch (Engeland) werden toen uitgeroepen tot beste keepers ter wereld.


2 Reacties

  1. circlestorm69

    De Goede zeker de beste speelster van afgelopen jaar. Matla in de herkansing als Rising Star. Zeker om hoe ze na de zomer speelde! Uiteraard ook op de Geus gestemd 😊

    1. Nvanas012

      Eens.


Wat vind jij? Praat mee...