Stralende Marlon Landbrug na debuut: ‘Dit is het begin’

Marlon Landbrug maakte vrijdagavond in en tegen Duitsland zijn debuut in Oranje. Met het Nederlands elftal won de 21-jarige aanvaller van Pinoké met 2-4 het indrukwekkende Pro League duel in Mönchengladbach. Na afloop blikt een dolgelukkige Landbrug voor onze camera terug op zijn debuut. Hoe heeft hij deze ervaren? Je ziet het hierboven.

Bekijk ook

Het interview met bondscoach Max Caldas na afloop van de zege in Duitsland.


11 Reacties

 1. luchtisblauwgrasisgroen

  Mooi debuut! 👍🏻 Kellerman mist na de EHL weer voor open goal..

 2. rancoburgzorg

  Hij speelde sterk. Mooie dribbelaar. Hopelijk gaan de deuren nu eens echt verder open van deze witte sport. Hockey moet veel minder met de rug naar de samenleving staan. Misschien worden we dan eens serieus genomen door de rest van Nederland. En niet alleen tijdens de Olympische Spelen.

  1. circlestorm69

   Mee eens. Ga maar eens kijken bij een club als Feijenoord in Rotterdam Zuid 👍🏿 Mooi om te zien wie daar allemaal rondlopen.

  2. goud

   Helemaal waar!

 3. Runa Honig

  Dit is gewoon een Nederlander met Surinaamse roots, waarom moet überhaupt de suggestie van anders zijn en niet-wit worden benadrukt?

 4. fleurtjevdb

  Speelde echt super🎉

 5. PatrickBateman

  Heerlijke speler om te zien hockeyen. Goed dat hij erbij is.

 6. PatrickBateman

  runahonig@ziggo.nl Omdat aandacht voor diversiteit -zeker bij sporten waar die niet veel te vinden is- belangrijk is. Daar is niets naars/ vervelends aan: dit is positieve aandacht om diversiteit te bevorderen en de hockeysport te verbreden.

  1. Runa Honig

   Patrick: dat een jongen die in Nederland is geboren een voorbeeld voor diversiteit zou moeten zijn vind ik symptomatisch en exemplarisch voor deze discussie. Nog een lange weg te gaan, ook in de gesloten hockeywereld.

 7. jonathan

  Kellerman niet de speler die altijd zo geroemd wordt. Marlon speelt nog onbevangen en ervaart nog niet de druk van een internatinol. Leuk om naar te kijken

 8. hw

  Erg leuk om te zien, speelt onbevangen!


Wat vind jij? Praat mee...