Samenvattingen Nederland – Argentinië Dames en Heren (Duel 2)

De Oranje Heren speelden zondag voor de tweede keer in twee dagen tijd in tegen Argentinië. Net als het eerste onderlinge Pro League-duel van zaterdag eindigde de wedstrijd in reguliere speeltijd in 2-2. Mirco Pruyser en Robbert Kemperman scoorden namens Oranje. In de shoot-outs die volgden zegevierde de mannen van bondscoach Max Caldas en zo pakte Nederland net als zaterdag in Buenos Aires het bonuspunt.

Bekijk de samenvatting hieronder!

Oranje Dames

Nadat de Oranje Dames zaterdag met 2-0 verloren van Argentinië, was het zondag tijd voor revanche. In het tweede duel, dat na zeven minuten speeltijd maar liefst twee uur lang werd onderbroken vanwege onweer en hevige regenbuien, toonde Nederland veerkracht. Een 1-0 achterstand werd door doelpunten van Frédérique Matla, Yibbi Jansen en Kyra Fortuin omgebogen naar een knappe 1-3 overwinning.

Bekijk de samenvatting hieronder!


4 Reacties

 1. gebruikersnaam

  'Samenvatting' van 25 minuten en dan krijgen we maar de helft van de shoot-outs te zien, waar slaat dat nou weer op??

 2. klaassen

  Nou ik vind het bizarderder dat de eerste vijf minuten opgaan aan volkslied/opstellingen en andere nonsens.

 3. horn_964

  Wat ik verrassend vind is dat ‘alle’ media vandaag over elkaar heen rollen mbt de suffe beledigende tweet van Renée van Laarhoven aan het adres van een Argentijnse fan van haar vriendje en hockey.nl dat volledig negeert...

 4. stekel

  Niet alleen hockey.nl ook de KNHB, die distantieert zich heel dapper. Ons-kent-ons en veeg het onder het kleed.


Wat vind jij? Praat mee...