Samenvattingen Nederland – Argentinië Dames en Heren (Duel 2)

De Oranje Heren speelden zondag voor de tweede keer in twee dagen tijd in tegen Argentinië. Net als het eerste onderlinge Pro League-duel van zaterdag eindigde de wedstrijd in reguliere speeltijd in 2-2. Mirco Pruyser en Robbert Kemperman scoorden namens Oranje. In de shoot-outs die volgden zegevierde de mannen van bondscoach Max Caldas en zo pakte Nederland net als zaterdag in Buenos Aires het bonuspunt.

Bekijk de samenvatting hieronder!

Oranje Dames

Nadat de Oranje Dames zaterdag met 2-0 verloren van Argentinië, was het zondag tijd voor revanche. In het tweede duel, dat na zeven minuten speeltijd maar liefst twee uur lang werd onderbroken vanwege onweer en hevige regenbuien, toonde Nederland veerkracht. Een 1-0 achterstand werd door doelpunten van Frédérique Matla, Yibbi Jansen en Kyra Fortuin omgebogen naar een knappe 1-3 overwinning.