Uitzwaaiduel Oranje uitverkocht, duel maandag live op hockey.nl

De uitzwaaiwedstrijd van de Oranje Heren maandagavond tegen Ierland op Hurley is volledig uitverkocht. Alle 2300 kaarten zijn aan de man gebracht. Wil je het duel toch volgen? Kijk dan maandagavond vanaf 18.45 uur naar de livestream op hockey.nl

Het Rabo Super Serie-duel tegen Ierland is de laatste testcase voor het Nederlands elftal in de aanloop naar het wereldkampioenschap, dat eind deze maand in het Indiase Bhubaneswar begint. Oranje vertrekt 23 november naar India. Het WK begint op 28 november. Nederland speelt zijn eerste wedstrijd op het WK tegen Maleisie op 1 december. Duitsland en Pakistan zijn de andere tegenstanders in de poule van Oranje.

Livestream op hockey.nl

Heb je geen ticket voor het duel Nederland-Ierland kunnen bemachtigen, volg deze uitzwaaiwedstrijd dan live via hockey.nl/livestream. Het duel is ook te bekijken via ons youtube-kanaal.

Het duel begint om 19.00 uur, de uitzending start om 18.45 uur met een voorbeschouwing. Gasten zijn onder andere analist Rob Reckers en bondscoach Max Caldas. Na afloop van het duel zijn er live-interviews met de hoofdrolspelers van het duel. Het commentaar wordt verzorgd door Reemt Borcherts.


6 Reacties

 1. Runa Honig

  Goed te horen dat zelfs een nietszeggende wedstrijd op een koude maandagavond de echte hockeyliefhebber weet te trekken. Laat dat WK maar komen!

 2. mickh

  Mooie testcase voor Ierland; nutteloze sessie voor Nederland.

 3. SybrenAndringa

  @rhonig en @mickh. Jullie cynisme klinkt een beetje als van die oude morsige voetbaljournalisten die zo rond eind januari de wedstrijd Veendam-SC Amersfoort moesten verslaan. Jullie tikken je zure teksten met door Cabalero-zonder-filter geel geworden vingers op je oude typemachine , sturen de tekst telefonisch door naar de redactie, om daarnaar te genieten van het gratis broodje kaas. Veel plezier volgende week bij MVV - Helmond Sport 🤔

  1. Runa Honig

   Sybren: wat is jouw probleem en bovendien dwaal je af van de kern. Maar goed, je mag mij afzeiken. Gelukkig ben ik lid geweest van het studentencorps!

 4. mickh

  Andringa,...Hoe moet ik dit lezen? Als een volledig mislukte poging om tegelijk kritisch EN humoristisch te zijn? Het heeft geen enkele zin om als Nederland nog even te spelen tegen een B-Land voordat men afreist naar India. Cox is er natuurlijk blij mee en terecht; laten we het daar dan maar voor doen. Iets betitelen als `nutteloze sessie` heeft overigens weinig met cynisme van doen.

 5. robvisser

  Verstandig dat Oranje niet te vroeg naar India vertrekt. Het zal sowieso nog een hele tour worden om gezond te blijven daar. Wat dat betreft heeft India al een kleine voorsprong op de andere ploegen en dat zou je als enigszins unfair kunnen zien.


Wat vind jij? Praat mee...