Van den Assem na EK-duel met vriendin Raye: ‘Heel bijzonder!’

Met Oranje speelde Ireen van den Assem zaterdagavond gelijk tegen België. In Antwerpen eindigde de attractieve wedstrijd voor een uitgelaten Belgisch publiek in 1-1. Voor Van den Assem betekende de wedstrijd tegen België niet alleen een burenclash, maar ook een duel met haar vriendin Abi Raye. Met Raye, voormalig Canadees internationals en sinds kort uitkomend voor België, blikt de verdedigster van Nederland na afloop terug op de bijzondere ontmoeting. 

Beide speelsters nemen de wedstrijd onder de loep, want hoe kon het dat België als nummer negen van de wereld een punt wist te pakken tegen grootmacht Nederland? De teleurstelling bij Van den Assem over het behaalde punt staat daarbij zichtbaar in schril contrast staat met de blijdschap bij haar vriendin aan Belgische zijde. Aan Van den Assem en Raye natuurlijk ook de vraag hoe ze het vonden om samen tijdens dit EK tegenover elkaar op het veld te staan.

Bekijk de video!

Ireen van den Assem en Abi Raye een half uur na de wedstrijd.


2 Reacties

  1. Sjang Fijen

    Nu maandagochtend bijna 9 uur en nog geen enkele reactie over artikel romance van twee topspeelsters, ieder aan de andere kant van onze zuidergrens. Kennelijk geldt ook hier " goede wijn behoeft geen krans". Fijne EC dames. Wie weet zien jullie elkaar en wij met jullie nog een keer in de finale. Zou mooi zijn. Groet..... Sjang

    1. lexi-b

      In 2019 is het geen bijzonderheid dat 2 vrouwelijke hockeyers een relatie hebben. Bij 2 mannen zou dit waarschijnlijk (en jammer genoeg) wel als bijzonder worden gezien.


Wat vind jij? Praat mee...