Verkoop tickets WK Dames in Londen gestart

De verkoop van de tickets voor het WK Dames volgend jaar in Londen is van start gegaan. Via de site van de internationale hockeyfederatie FIH kun je aangeven welke dagen je op het WK wilt bezoeken. Nederland, de kersverse Europees kampioen en regerend wereldkampioen, is geplaatst voor het WK, maar het is nog onduidelijk wanneer de ploeg van bondscoach Alyson Annan in actie komt.

De FIH verwacht veel belangstelling voor de verkoop van met name de wedstrijden van Engeland, de halve finale en de finale. Om iedereen evenveel kans te geven om een ticket te bemachtigen, worden de kaarten onder de inschrijvers verloot. Inschrijven voor die verloting kan nog tot woensdag 6 september. De resterende kaarten gaan daarna gewoon in de verkoop.

Eerste WK met zestien landen

Het wereldkampioenschap in Engeland begint op  zaterdag 21 juli 2018. De finale is op 5 augustus. De wedstrijden worden gespeeld op het Lee Valley Hockey and Tennis Centre in Londen. Dit is het eerste toernooi waaraan zestien landen deelnemen.
De Nederlandse mannen spelen volgend jaar ook een WK. Dat wordt van 28 november tot en met 16 december 2018 gehouden in het Indiase Bhubaneswar.


Wat vind jij? Praat mee...