Volg HWL-duels Oranje Heren bij Ziggo, de NOS en op hockey.nl

De duels van de Oranje Heren tijdens de HWL Final in India, die vrijdag start, zijn in Nederland te volgen via Ziggo, de NOS en hockey.nl. Anders dan bij de HWL van de vrouwen, zijn slechts een deel van de duels bij Ziggo live te bekijken via het gratis Ziggo Sports kanaal. De NOS zendt van de Nederlandse duels samenvattingen uit.

De aanvangstijd van de wedstrijden van het Nederlands elftal zijn in vergelijking met de Oranje Dames voor de Nederlandse kijker wel een stuk prettiger. Waar je voor de dames nog vroeg uit de veren moest, spelen de heren hun wedstrijden later op de dag. Het openingsduel van Oranje tegen Spanje is zaterdagmorgen nog om 9.30 uur, maar de overige wedstrijden zijn later op de dag.

Het eerste duel van Oranje is voor abonnees van Ziggo live te zien op het gratis Ziggo Sport-kanaal. Dat geldt ook voor de wedstrijd tegen Argentiniƫ, de kwartfinale van de ploeg van bondscoach Max Caldas en de eerste halve finale. Om de overige wedstrijden van de HWL Final te kunnen bekijken, heb je een Ziggo Sport Totaal abonnement nodig. Heb je een andere provider dan Ziggo, dan moet je sowieso een Ziggo Sport Totaal-abonnnement aanschaffen om de duels live te kijken.

Uitzendschema Ziggo Sport HWL Final
Zaterdag 02-dec 9.30 uur Nederland-Spanje Ziggo Sport, Ziggo Sport Select
Zondag 03-dec 14.55 uur Nederland – ArgentiniĆ« Ziggo Sport, Ziggo Sport Select
Dinsdag 05-dec 14.55 uur Nederland – BelgiĆ« Ziggo Sport Extra
Wo/Do 6- of 7- dec ntb Kwartfinale Ned Live Ziggo Sport, Ziggo Sport Select
Vrijdag 08-dec 14.55 uur Halve finale 1 Ziggo Sport, Ziggo Sport Select
Zaterdag 09-dec 14.55 uur Halve finale 2 Ziggo Sport Extra
Zondag 10-dec 12.40 uur 3e/4e plek Ziggo Sport Extra
Zondag 10-dec 14.55 uur Finale Ziggo Sport Extra

Geen Ziggo? Volg live-updates op hockey.nl

Kun je geen Ziggo Sport bekijken en wil je wel op de hoogte blijven van de verrichtingen van de Oranje Heren, volg dan de live-updates op hockey.nl. Onze verslaggever Sander Collewijn is in India en geeft live verslag vanaf de tribune.
Na afloop vind je op hockey.nl en ons fankanaal OranjeHockey interviews met de spelers en coaches.

Tijdens de HWL kun je ook weer de aflevering van de hockeyshow Shoot! bekijken. Daarin tref je behalve de samenvatting en reacties ook commentaren aan van onder meer Rob Reckers, onze vaste analist.

Download de hockey.nl app en abonneer je op ons YouTube-kanaal om niets te missen.


Wat vind jij? Praat mee...