Volg de Oranje Dames ook live via goalalerts in de hockey.nl-app

Wil jij vanavond de verrichtingen van de Oranje Dames op het WK tegen China volgen (aanvang 19.00 uur) en heb je geen gelegenheid om de wedstrijd live te bekijken via de NOS (NPO2 en NOS.nl)? Zet dan de pushberichten van de Oranje Dames in de hockey.nl app aan. Je krijgt dat direct een melding op je telefoon als er wat gebeurt.

Wil je van alle ontwikkelingen op de hoogte blijven, volg dan de live-updates via de nieuwsberichten op hockey.nl en de hockey.nl-app, die worden gemaakt door onze verslaggevers in Londen. We tonen daar ook zo snel mogelijk de doelpunten. Na afloop vind je ook samenvattingen van 90 seconden.

Hoe werken de pushberichten?

Zondagavond kwam het eerste goalalert al na een minuut spelen binnen op het scherm toen Fréderique Matla in Londen de 1-0 tegen Zuid-Korea maakte. Uiteindelijk wonnen de Oranje Dames dat duel met 7-0.

De pushberichten voor de Oranje Dames werken zowel op een iPhone als een Android-telefoon en zijn aan je persoonlijke wensen in te stellen.

Heb je de pushnotificaties al ingesteld, dan kun je bij het toevoegen van een team eenvoudig de Oranje Dames selecteren bij Nationaal.

Heb je nog geen pushberichten ingesteld, volg dan de instructies voor Android en iPhone.

 

 

 


Wat vind jij? Praat mee...