VRAGENVUUR πŸ”₯1 – Terrance Pieters zet een scherpe eerste tijd!

Zes internationals nemen het in de komende weken tegen elkaar op in Oranje Hockey’s ‘VRAGENVUUR’. Elke international krijgt dezelfde 20 vragen op zich afgevuurd die hij of zij naar eer en geweten moet beantwoorden. Dat is belangrijk, maar ook de tijd loopt en die is onverbiddelijk. Want wie worstelt zich het snelst door het VRAGENVUUR heen?Β 

In deze eerste aflevering bijt aanvaller Terrance Pieters het spits af. Bekijk de video, leer Terrance op een net wat andere manier kennen en zie hoe hij de eerste tijd neer zet!


6 Reacties

 1. Gekkie123

  Wow hij is echt knap 😍

  1. risa

   Ahhh wat een wereld reactie!! Dank je wel!! Een verademing tussen alle semi-bondscoaches ;) me included!! :) :)

 2. Runa Honig

  Leuk! Heeft natuurlijk geen bal met hockey te maken, maar het persoonlijke mag best meer aandacht krijgen. Hockey blijft toch wat afstandelijk in vergelijking met bv voetbal. Iedereen weet waar Depay nu zit te revalideren. Van hockeyers weten we weinig persoonlijke dingen. Een wereld te winnen, ook qua marketing. Dit soort jongens als Terrence kunnen de hockeysport ook bevrijden van het elitaire imago dat nog steeds aan deze sport kleeft. Zoveel jongens gaan om die reden nog steeds op voetbal.

  1. Derrick Bijker

   Laat hockey dat β€˜elitaire’ imago maar lekker houden! Bij voetbal is het soms rennen voor je leven, lees ik met enige regelmaat.

 3. Nvanas012

  Nice!!

 4. horn_964

  Geinig


Wat vind jij? Praat mee...