Wagener Stadion loopt vol voor kwalificatieduels Oranje Heren

De Oranje Heren worden zaterdag en zondag in het Wagener Stadion gesteund door duizenden Oranje-toeschouwers tijdens hun missie om zich via Pakistan te plaatsen voor de Olympische Spelen van Tokio 2020. De kaartverkoop voor de duels (beide aanvang 16.00 uur) loopt goed. De KNHB verwacht de laatste honderden kaarten de komende dagen nog te verkopen.

Het Wagener Stadion biedt tijdens de duels met Pakistan plaats aan bijna zesduizend toeschouwers. Zowel voor zaterdag als zondag is bijna 85 procent van de kaarten verkocht. ‘Die aantallen staan al garant voor volle tribunes en weer een heerlijke Oranje-sfeer, maar we hebben zeker nog kaarten voor fans die nog willen komen. Enige haast is wel geboden. Op is op’, zegt Joost Vettorato, manager Evenementen van de KNHB. Kaarten voor beide duels zijn verkrijgbaar via hockey.nl/tickets. De online tickets zijn goedkoper dan de kaarten die op de wedstrijddagen aan de kassa’s van het stadion worden verkocht.

Parkeren

Parkeren voor de Olympische kwalificatieduels kan niet bij het stadion. Daarvoor moet worden uitgeweken naar de RAI Amsterdam. Volg hiervoor de parkeerborden P RAI. Vanaf de RAI rijden pendelbussen naar het Wagener Stadion. Ruil je parkeerkaart in voor een uitrijkaart aan de KNHB-kassa bij de RAI, voordat je in de pendelbus naar het stadion stapt. Bij het stadion kun je de parkeerkaart niet omruilen voor een uitrijkaart.
Na afloop worden de bezoekers met diezelfde shuttlebussen ook weer teruggebracht naar de RAI Amsterdam.

Parkeerkaarten zijn te koop via Eventim.


1 Reactie

  1. vanaf hoe laat vertrekken de pendelbussen?


Wat vind jij? Praat mee...