Wil je tips van internationals? Geef je op voor de Rabo Fandag

Wil jij beter kunnen flatsen? Of gemakkelijker doelpunten maken? Wie kunnen jou dat beter leren dan internationals als Billy Bakker, Mirco Pruyser of Frédérique Matla. Zij delen hun hockeytips en -geheimen weer op de enige echte fandag met de Oranje-internationals: de befaamde Rabo Hockey Fandag. Die wordt dit jaar gehouden op 19 oktober 2019 bij hockeyclub Den Bosch.

De dag is bedoeld voor jongens en meisjes die in de D- en C-jeugd spelen. Elk team in Nederland kan zich opgeven. Het maakt niet uit of je tophockey speelt of vooral gezellig in een breedteteam hockeyt. Opgeven kan via Rabohockeyhelden.nl.

Alle deelnemers krijgen clinics en spelen korte wedstrijden. Er is ook een lunch en een handtekeningensessie met de spelers van de Nederlandse elftallen, een echte huldiging, een kleedkamersessie met de bondscoaches en nog veel meer. De dag is gratis. Het aantal teams dat kan meedoen, is gelimiteerd. Dus geef je snel op.

Bekijk hieronder de sfeerimpressie van de Rabo Fandag 2018 op Kampong.


2 Reacties

  1. Esther BoschvanRoozendaal

    Misschien willen ze tips van mijn man , maar hij vermoedt dat ze dat toch niet zullen snappen , daarom beveelt hij Minke Booij aan .

  2. de-leermeester

    Hebben deze spelers (ook) de kwaliteiten om te 'onderwijzen' of slechts om te 'imponeren'. "Wie een hart heeft voor hockey is ook een vriend "


Wat vind jij? Praat mee...