WK: bekijk de hoogtepunten van Nederland – India

Nog een keer nagenieten van de gewonnen kwartfinale van Oranje tegen India? Met de heerlijke touche van Thierry Brinkman en de brute strafcorner van Mink van der Weerden in de heksenketel in Bhubaneswar. Bekijk hieronder de hoogtepunten van Nederland – India (2-1).

5 Reacties

1. robvisser

Zo'n wedstrijd samenvatten in 1 minuut 13 seconden, hoe minimaal kun je het maken? Een beetje treurig.

2. liefhebber

Was blijkbaar geen moer aan...1 minuut 13 seconden, man man man...

1. melle-blauwicloud-com

Mee eens echt superspannend

3. leonardus

Als je overdag niets hebt gezien en ‘s avonds denkt ‘ik ga eens lekker even naar de samenvatting kijken’, dan is het wel heel triest dat je 1.15 minuut samenvatting krijgt te zien. Zal wel met rechten te maken hebben want hoe kan het anders dat alle andere wedstrijden samenvattingen van ruim 3 minuten hebben!

4. rudi wortmann

ben er mee eens dat het erg kort is het was een veel enerverende wedstrijd dan de doelpunten en de paar corners die jullie hebben laten zien. maar wat mij opvalt is het geklungel met het knippen (editen) van de video. kijk eens vanaf 40 seconden tot 50 seconden. wie dit ook geknipt heeft het gaat van het wegsturen naar de middellijn van de eerste uitloper in het 4e kwart naar het derde kwart om daarna weer naar het laatste kwart te gaan.... erg klungelig. Als jullie dit professioneel willen doen doe het dan goed.